HomeΚΟΣΜΟΣΦρίκη: Κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της και πουλούσε τα βίντεο online!

Φρίκη: Κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της και πουλούσε τα βίντεο online!

Αριζόνα, ΗΠΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μητέρα από την Αριζόνα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο της παιδιά, κατέγραφε τις πράξεις της σε βίντεο και στην συνέχεια πουλούσε το υλικό μέσω διαδικτύου για μερικές εκατοντάδες δολάρια.

Η 28χρονη Κέρι Χάργουντ έκανε αρκετές φορές τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις στο μπάνιο του σπιτιού της, σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό κανάλι.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 28χρονη έδωσε τους κωδικούς της για την εφαρμογή Pokemon Go σε ένα φίλο της γιατί δεν μπορούσε να συνδεθεί. Εκείνος κατήγγειλε στις αρχές ότι μπόρεσε να δει δύο βίντεο κακοποίησης στον λογαριασμό της γυναίκας, και τρεις πληρωμές μέσω PayPal για 50, 101 και 115 δολάρια.

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα και ερεύνησε το σπίτι της γυναίκας στις 13 Αυγούστου και εκείνη ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για δικά της βίντεο που την δείχνουν να αυνανίζεται και αυτά ήταν που πουλούσε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για κάθε βίντεο όπου κακοποιούσε τα παιδιά της έπαιρνε 500 και 600 δολάρια, ενώ είπε στην αστυνομία πως το έκανε για τα χρήματα.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση