HomeΕΛΛΑΔΑΈπιασαν τον φύλακα μεγάλου φορτίου χασίς στη Θεσπρωτία

Έπιασαν τον φύλακα μεγάλου φορτίου χασίς στη Θεσπρωτία

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν άμεσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η φιγούρα που στεκόταν ακίνητη μέσα στη νύχτα σε δύσβατο σημείο μιας δασικής περιοχής στο Τρικόρυφο Θεσπρωτίας, δεν θα μπορούσε να να θεωρηθεί ύποπτη από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν σε επιχείρηση για τον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών. Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν άμεσα.

Ο 34χρονος Αλβανός δεν πρόλαβε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση όταν βρέθηκε περικυκλωμένος από πάνοπλους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών! Όπως αποδείχθηκε, φύλαγε τσίλιες για ένα μεγάλο φορτίο χασίς που ήταν κρυμμένο σε μια «καβάντζα», περιμένοντας αυτούς που θα το παραλάμβαναν.

Στο σημείο, βρέθηκαν οκτώ σάκοι οι οποίοι περιείχαν 150 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 156 κιλών και 320 γραμμαρίων! Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά που είχε στην κατοχή του ο δράστης, ο οποίος δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας του άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση