HomeUncategorizedΙνδία: 4 συλλήψεις για τη διαρροή επεισοδίου του Game of Thrones

Ινδία: 4 συλλήψεις για τη διαρροή επεισοδίου του Game of Thrones

Εμπλέκονται υπάλληλοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τις ινδικές αρχές καθώς φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της διαρροής επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλλήψεις έγιναν τη Δευτέρα στο Μπανγκαλόρ όπου εικάζεται ότι ξεκίνησε η υπόθεση της διαρροής.

Το επεισόδιο που διέρρευσε και το οποίο προβλήθηκε δύο μόλις μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία της 7η Αυγούστου, έφερε το λογότυπο της Star India, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία της 21st Century.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία τόνισε ότι στην υπόθεση εμπλέκονται αρκετά άτομα, μεταξύ των οποίων νυν και πρώην υπάλληλοι της εταιρείας.

Η Star India από την πλευρά της έκανε λόγο για πρωτοφανή διαρροή στην ιστορία της. « Εμείς στην Star India και τη Novi Digital Entertainment Private Limited παραμένουμε αφοσιωμένοι και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε στις αρχές με τα μέσα που διαθέτουμε ώστε να καταλήξει η έρευνα σε μία λογική κατάληξη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Το επεισόδιο που διέρρευσε, ακολούθησε παράβαση της ασφάλειας σε δεδομένα 1,5 terabyte που είχαν κλαπεί από το HBO. Στα δεδομένα μάλιστα, υπήρχαν και άλλα ακυκλοφόρητα επεισόδια από σειρές του HBO.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση