HomeHL-WorldΛήξη συναγερμού στο μετρό του Λονδίνου -Σταθμός είχε γεμίσει καπνούς

Λήξη συναγερμού στο μετρό του Λονδίνου -Σταθμός είχε γεμίσει καπνούς

Άνοιξέ πάλι ο σταθμός Χόλμπορν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός για πυρκαγιά σήμανε στον σταθμό Χόλμπορν, στο μετρό του Λονδίνου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και πυκνοί καπνοί γέμισαν έναν συρμό.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ ακινητοποιήθηκαν και άλλοι συρμοί. Λίγη ώρα αργότερα όμως ο σταθμός άνοιξε και πάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σχετιζόταν με ελαττωματικό τρένο στον σταθμό Χόλμπορν.

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν την πλατφόρμα να γεμίζει καπνούς και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έξω από τον σταθμό.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν στα κοινωνικά δίκτυα ότι άκουσαν έναν θόρυβο και ακολούθησε καπνός και πανικός.

«Υπήρχε καπνός στη μία πλευρά του σταθμού, ένα ισχυρός θόρυβος και μία μυρωδιά. Πολλοί άνθρωποι έτρεξαν, αλλά άλλοι ενθάρρυναν τον κόσμο να περπατήσει και η κατάσταση ήταν ψύχραιμη. Ήμουν στο πίσω μέρος του πλήθους. Το τρομακτικό ήταν οι άνθρωποι που έτρεχαν, αλλά γρήγορα επικράτησε ηρεμία», έγραψε χρήστης των κοινωνικών δικτύων.

Εκπρόσωπος του δικτύου συγκοινωνιών του Λονδίνου ανέφερε ότι ο σταθμός Χόλμπορν ήταν κλειστός «ενώ ανταποκρινόμαστε σε μία ειδοποίηση πυρκαγιάς». Όπως πρόσθεσε η υπηρεσία στο Twitter γίνεται έλεγχος σε ελαττωματικό τρένο στο Χόλμπορν.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση