HomeΚΟΣΜΟΣΈνα ακόμα θύμα της «μπλε φάλαινας»: 14χρονος βρέθηκε με πλαστική σακούλα στο πρόσωπο

Ένα ακόμα θύμα της «μπλε φάλαινας»: 14χρονος βρέθηκε με πλαστική σακούλα στο πρόσωπο

Στην Ινδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμη τραγική ιστορία με θύμα ένα 14χρονο παιδί, φέρει την υπογραφή της «Μπλε Φάλαινας», του διαδικτυακού παιχνιδιού που ευθύνεται για τον θάνατο δεκάδων νεαρών ατόμων σε όλον τον κόσμο.

Αυτή τη φορά, το θύμα ήταν ένας 14χρονος στην Ινδία, ο οποίος βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του, με μία σακούλα τυλιγμένη στο πρόσωπό του. Όπως έγινε γνωστό από τις ιατροδικαστικές αρχές, ο Ανκάν Ντεΐ, από την Αντανπούρ, κατέληξε από ασφυξία.

Το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» ωθεί τους εφήβους να εκπληρώσουν ορισμένες προκλήσεις. Οι περισσότερες θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του παίκτη, ενώ στην καλύτερη περίπτωση επιφέρουν σοβαρότατους τραυματισμούς και παραμορφώσεις.

ankan1

Ο 14χρονος βρέθηκε από ένα συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο απόρησε διότι καθυστέρησε πολύ στο μπάνιο. Αρχικά νόμιζαν πως αυτοκτόνησε, αλλά η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν οι φίλοι του ομολόγησαν στους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση, ότι ο Ανκάν έπαιζε την «Μπλε Φάλαινα» και είχε εθιστεί σε αυτό το «παιχνίδι αυτοκτονίας».

«Όταν η μητέρα του τον φώναξε για δείπνο, εκείνος είπε ότι θα πάει πρώτα στο μπάνιο. Καθυστέρησε και τον φωνάξαμε, αλλά δεν απάντησε. Αναγκαστήκαμε να σπάσουμε την πόρτα για να μπούμε. Τότε τον είδαμε να είναι πεσμένος στο πάτωμα, δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Το πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του», δήλωσε ένας συγγενής του παιδιού.

ankan
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση