HomeHL-EconomyΜπαράζ «λουκέτων» σε όλη τη χώρα -Και σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου

Μπαράζ «λουκέτων» σε όλη τη χώρα -Και σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου

Πλήθος παραβάσεων στη Βόρεια Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τη Μύκονο ως τη Ξάνθη κι από την Τρούμπα ως τη Θεσσαλονίκη, η μη έκδοση αποδείξεων και το κρυφτούλι με την εφορία δείχνουν να βρίσκονται στη κορύφωση τους.

Από χθες έχει μπει «λουκέτο» στο γνωστό club 4711 της Μυκόνου, όπου εμφανίζεται ο Δ. Σχοινάς, καθώς διαπιστώθηκε σε έφοδο της ΑΑΔΕ τα ξημερώματα της Κυριακής ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις σε τουλάχιστον 20 περιπτώσεις. Παραβάσεις βεβαιώθηκαν και σε πλοιάριο που πραγματοποιεί τις διαδρομές Μύκονος- Δήλος, όπου δεν είχαν εκδοθεί 62 εισιτήρια συνολικής αξίας 1.240 ευρώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπαίνει «λουκέτο» αλλά επιβάλλεται πρόστιμο που ξεκινά από τα 1.500 ευρώ.

Η Μύκονος μπορεί να είναι η συνήθης ύποπτη αλλά και στη Β. Ελλάδα οι έλεγχοι έδειξαν ότι το σπορ της φοροδιαφυγής δεν είναι άγνωστο. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 55 έλεγχοι στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στη Ξάνθη, με ποσοστό παραβατικότητας 71% (39 παραβάτες- 157 παραβάσεις).

«Λουκέτα» 48 ωρών μπήκαν σε γνωστή ψαροταβέρνα στους Νέους Επιβάτες, σε κεντρικό καφέ στο Βόλο, σε κομμωτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε beach bar στη Άφυτο Χαλκιδικής, σε κατάστημα τουριστικών ειδών στη Σκιάθο όπου μάλιστα υπήρξε έντονο παζάρι- στα όρια του τσαμπουκά- επί 3 ώρες, μέχρι ο ιδιοκτήτης του να αποδεχθεί τη σφράγιση της επιχείρησης του.

Με αναστολή λειτουργίας για 48 ώρες τιμωρήθηκε και ιδιοκτήτης γνωστού club στην Τρούμπα, η οποία θεωρείται, πλέον, ως ένα από πιο in στέκια της πόλης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση