HomeHL-SportsTo «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στον Γιώργο Στεφανουδάκη και το ιατρικό επιτελείο

To «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στον Γιώργο Στεφανουδάκη και το ιατρικό επιτελείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η παρουσία του Γιώργου Στεφανουδάκη, που είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ, στο Καρπενήσι, έχει σκορπίσει ικανοποίηση και ασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Και αυτό γιατί, ειδικά αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας, οι τραυματισμοί είναι συχνοί για τους παίκτες, οι οποίοι έχουν ανάγκη την ιατρική υποστήριξη, η οποία βέβαια στον ΟΦΗ, παρέχεται εδώ και χρόνια σε υψηλό επίπεδο απ τον Γιώργο Στεφανουδάκη και τους συνεργάτες του.

Ο «γιατρός» που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ΟΦΗ, ταξίδεψε με δικά του έξοδα στο Καρπενήσι για να είναι κοντά στην ομάδα και μαζί με τους συνεργάτες του από το ιατρικό τιμ της ομάδας  (Παππάς φυσικοθεραπευτής, Σακούτης μασέρ, Φρουδάκης μασέρ), οι οποίοι ταξίδεψαν με την αποστολή, να παρέχουν κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της, θα ήθελε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά προσωπικά τον Γιώργο Στεφανουδάκη, αλλά και τους συνεργάτες του, για τα όσα έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στον ΟΦΗ, ο οποίος είναι γνωστό σε όλους ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα ιατρικά επιτελεία σε όλη την Ελλάδα.

Με την ευκαιρία η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει και την κλινική Interclinic  για την συνεργασία που έχει με τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια σε ιατρικά θέματα και την προσφορά της στην ομάδα μας.

Ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να γνωρίζει ότι η κλινική Interclinic  στηρίζει τον σύλλογο και ο κόσμος της ομάδας, θα πρέπει ανταποδοτικά να προσφέρει σε αυτήν, όπως μπορεί.

Όπως πρέπει να κάνει σε κάθε επιχείρηση που είναι κοντά στην ομάδα μας και υποστηρίζει την προσπάθεια της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση