HomeHL-9Υποχώρηση της θερμοκρασίας – Ο καιρός από τον Μ. Λέκκα

Υποχώρηση της θερμοκρασίας – Ο καιρός από τον Μ. Λέκκα

Δείτε την πρόγνωση για παραμονή και ανήμερα της Παναγίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποχωρεί σήμερα η θερμοκρασία σε όλη την Κρήτη ενώ οι άνεμοι εξακολουθούν να έχουν βόρειες κατευθύνσεις με ένταση έως και 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του γνωστού μετεωρολόγου, Μανώλη Λέκκα, ο υδράργυρας θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου για τα βόρεια του νησιού.

Δείτε αναλυτικά τί καιρό θα κάνει σήμερα και αύριο

Δευτέρα 14 Αυγούστου

Καλός καιρός

Οι άνεμοι θα κάνουν την εμφάνιση τους από Βόρειες διευθύνσεις με την ένταση τους να φθάνει σταδιακά έως και τα 4 Μποφώρ, ευνοώντας φυσικά και την έναρξη κυματισμού στις βόρειες παράκτιες ζώνες του νησιού.

Η θερμοκρασία υποχωρεί λίγο ακόμη με την ελάχιστη στους 22 °C και τη μέγιστη να κυμαίνεται γύρω από τους 30 °C στα Βόρεια, ενώ στα Νότια θα είναι σε υψηλότερα επίπεδα.

Τρίτη 15 Αυγούστου, Δεκαπενταύγουστο

Καλός καιρός

Οι άνεμοι από Βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις στα 4 έως 5 Μποφώρ στα βόρεια, ενώ κατά τόπους στα νότια θα είναι περισσότερο ενισχυμένοι φθάνοντας στα 6 τοπικά έως και τα 7 Μποφώρ. Μικρή εξασθένηση θα παρουσιάσουν τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα με την Δευτέρα.

Τις επόμενες ημέρες

Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα διατηρηθούν οι καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη την Κρήτη, με τους Βόρειους ανέμους να εμφανίζονται αρκετά ενισχυμένοι, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκαλώντας έτσι ένα υψηλό κυματισμό στις βόρειες ακτές που απαιτεί μία ιδιαίτερη προσοχή, όπως επίσης και μέγιστη προσοχή απαιτείται στον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς. Οι θερμοκρασίες θα συνεχίσουν να κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με τις υψηλότερες τιμές να καταγράφονται στην ενδοχώρα και στα νότια τμήματα του νησιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση