HomeHL-SportsΝαυάγησε του Ράτκο Ντόστανιτς στον Εργοτέλη

Ναυάγησε του Ράτκο Ντόστανιτς στον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα έχουν προκύψει στον σχεδιασμό του Εργοτέλη, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση, χωρίς όμως να εκφράζεται ανησυχία για το άμεσο μέλλον.

Παρότι ο Ράτκο Ντόστανιτς φάνταζε ως το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, τελικά το deal δεν προχώρησε, καθώς ο Σέρβος πρώην προπονητής της Βέροιας και του Λεβαδειακού απάντησε αρνητικά για τον Εργοτέλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντόστανιτς είπε «όχι» για οικονομικούς λόγους.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις και στο προσκήνιο επανέρχονται τα ονόματα των Αμαντίδη και Βοσνιάδη αλλά υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι προπονητές.

Τα νεότερα μεταφέρονται από Δευτέρα, όταν και θα υπάρξει και «τσουνάμι» ανακοινώσεων για ποδοσφαιριστές. Όπως έγραψε η «Νέα Κρήτη», υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για να τους φέρει από το Βέλγιο και τη Λιρς στο Ηράκλειο ο Μαγκέντ Σαμί και ξεχωρίζουν τα ονόματα του Αιγύπτιου διεθνούς επιθετικούς Μοχάμεντ Ελ Γκαμπάς και των Βελγομαροκινών Σαμπίρ Μπουγρίν, Φαϊζέλ Κασμί, Αγιούμπ Αλάχ  και Άνας Ταχίρι.

Επίσης, στον Εργοτέλη θα παραμείνουν οι Μπάτζιος, Βελλίνης και αναμένονται οι απαντήσεις των Αντώνη Μπουρσέλη και Μανόλη Ροβίθη, στις προτάσεις που τους έχουν γίνει. Πιθανόν την Τετάρτη 16 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για εργομετρικά και λίγες ημέρες αργότερα θα ξεκινήσει επισήμως η προετοιμασία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση