HomeΚΟΣΜΟΣ«Στοιχεία» στον Λευκό Οίκο επιθυμούν να εκδιώξουν τον Τραμπ

«Στοιχεία» στον Λευκό Οίκο επιθυμούν να εκδιώξουν τον Τραμπ

Σκαραμούτσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για «στοιχεία» στον Λευκό Οίκο, που επιθυμούν να εκδιώξουν τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ από τον θώκο έκανε λόγο ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας, Άντονι Σκαραμούτσι, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του αμερικανικού καναλιού ABC για πρώτη φορά μετά την αποπομπή του από τη θέση του στην Ουάσιγκτον.

«Αυτό που συμβαίνει στην Ουάσιγκτον… είναι ότι ο πρόεδρος δεν είναι εκπρόσωπος της τάξης του πολιτικού κατεστημένου, οπότε για οιονδήποτε λόγο άτομα έχουν αποφασίσει ότι επιθυμούν να τον εκδιώξουν», είπε ο Σκαραμούτσι.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν στοιχεία στην Ουάσιγκτον, επίσης συμπεριλαμβανόμενου και του Λευκού Οίκου, που δεν ενστερνίζονται απαραίτητα τα συμφέροντα του προέδρου ή την ατζέντα του», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όταν κλήθηκε να κατονομάσει αυτά τα άτομα, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου απάντησε ότι ήδη έχει αναφέρει κάποια ονόματα και ότι στρατηγικές αλλαγές βρίσκονται εν εξελίξει. Τέλος, ο Σκαραμούτσι σημείωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος πρέπει να προσλάβει «περισσότερους πιστούς» για να υλοποιήσουν την ατζέντα του.

Kathimerini.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση