HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Η ομάδα βελτιώνεται και είναι λογικό»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Η ομάδα βελτιώνεται και είναι λογικό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η ομάδα βελτιώνεται και είναι λογικό. Εχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ομάδας» ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του ΟΦΗ με 1-0 επί των Τρικάλων στο Καρπενήσι.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε συνολικά για την εικόνα της ομάδας του, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, ότι «είχαμε μια πολύ καλή εικόνα. Βελτιωμένη εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι και είναι λογικό. Βελτιωμένοι και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στην κατοχή της μπάλας.

Επαιξε ρόλο και το γήπεδο που ήταν καλύτερο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται και δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Εχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα ομάδας και όλα θα πάνε καλά».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, την Κυριακή   το πρωί θα γίνει προπόνηση και το απόγευμα η αποστολή του ΟΦΗ θα επισκεφθεί το μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισας.

*Ο Νίκος Ζιαμπάρης ο οποίος προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν αγωνίστηκε με τα Τρίκαλα, θα επιχειρήσει να προπονηθεί την Κυριακή.

*Στο Καρπενήσι με την αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ο οποίος παρακολούθησε και το φιλικό με τα Τρίκαλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση