HomeHL-SportsΟΦΗ Τρίκαλα 1-0

ΟΦΗ Τρίκαλα 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Ισπανού ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τα Τρίκαλα

Δύο από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική είναι οι ΟΦΗ και ΑΟΤ, οι οποίοι τέθηκαν αντιμέτωποι το απόγευμα του Σαββάτου  στο Καρπενήσι σε φιλικό προετοιμασίας με τους Κρητικούς να κερδίζουν 1-0.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μόλις στο 7′ με το σουτ του Κουσκουνά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αθανασόπουλος απέκρουσε με δυσκολία προβολή του Περογαμβράκη. Στο 20′ ο Μονιάκης βρήκε τον Κουσκουνά και ο Αθανασόπουλος ήταν και πάλι εκεί, ενώ τρία λεπτά μετά έγινε το 1-0. Σκόρερ ο Ορτέγκα με δυνατό σουτ.

Τα Τρίκαλα είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με απευθείας φάουλ του Μίλιεβιτς στο 30′ και δύο λεπτά μετά ο Ορτέγκα δεν πρόλαβε από κοντά να βρει την μπάλα. Έτσι έληξε το ημίχρονο και στο δεύτερο έγιναν πολλές αλλαγές με τον ρυθμό να πέφτει.

Οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού με τον ΟΦΗ να έχει μία στο 70′ με κεφαλιά του Όγκμποε. Δέκα λεπτά μετά ο Μάνος σε κενή εστία αστόχησε, ενώ στο 83′ ο Πουρτουλίδης από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου: Αθανασόπουλος (32′ Βουτσελάς, 60′ Αποστολίδης), Βέρτζος (46′ Γιαννίτσης), Κοτσώνης (60′ Ζήσης), Πάνος (60′ Μυρσινιάς), Γκόλιας (60′ Χιντζίδης), Αναστασόπουλος (76′ Παρθένης), Τσιάρας (74′ Μανώλης), Γροντής (68′ Κατσαντώνης), Μίλιεβιτς (46′ Γκαλίτσιος), Τσίπρας (46′ Ζγκούρι), Καπός (60′ Ντιατά).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (46′ Δερμιτζάκης), Σιώπης (46′ Πολάκης), Μονιάκης (46′ Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Χαντί (46′ Λεάλ), Οικονόμου (46′ Κοντογιάννης, 72′ Παπατόλιος), Περογαμβράκης (46′ Μάρτος), Κουσκουνάς (46′ Μάνος), Ορτέγκα (46′ Όγκμποε).

Διαφήμιση
Διαφήμιση