HomeHL-WorldΔιακόπτει για λίγο τις διακοπές του ο Τραμπ και επιστρέφει στην Ουάσινγκτον

Διακόπτει για λίγο τις διακοπές του ο Τραμπ και επιστρέφει στην Ουάσινγκτον

«Κανείς δεν αγαπά μια ειρηνική λύση περισσότερο από εμένα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί για μία ημέρα στην Ουάσιγκτον, τη Δευτέρα, διακόπτοντας για σύντομο χρονικό διάστημα τις διακοπές του, διάρκειας 17 ημερών, έγινε σήμερα γνωστό από έναν αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραθερίζει σε γήπεδο του γκολφ ιδιοκτησίας του στο Μπέντμινστερ, στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου είχε συναντήσεις με τους συμβούλους του με αντικείμενο την πυρηνική απειλή της Βόρειας Κορέας και άλλα θέματα.

Ο Ρεπουμπλικάνος θα αναχωρήσει από το Νιου Τζέρσεϊ τη Δευτέρα με προορισμό την οικία του στο Μανχάταν, όπου, όπως είπε, έχει προγραμματίσει σειρά ραντεβού.

Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι λόγοι για το ταξίδι του τη Δευτέρα από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον. Την πληροφορία σχετικά με το ταξίδι αυτό δημοσίευσε πρώτο το Politico.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι το βράδυ της Παρασκευής θα επικοινωνούσε με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ για την «πολύ επικίνδυνη» κατάσταση αναφορικά με την Βόρεια Κορέα.

«Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια λύση», τόνισε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Κανείς δεν αγαπά μια ειρηνική λύση περισσότερο από τον πρόεδρο Τραμπ, σας διαβεβαιώ».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση