HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ Μάνος Παπαδάκης στα «Κονδυλάκεια 2017»

Ο Μάνος Παπαδάκης στα «Κονδυλάκεια 2017»

Το Σάββατο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με  τον Μάνο Παπαδάκη  συνεχίζονται τα Κονδυλάκεια 2017 από τον Δήμο Βιάννου ο οποίος κάνει «Γύρα» στο Λιμάνι Καστρίου το Σάββατο στις 10:00 το βράδυ.

Ο Μάνος Παπαδάκης, ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών, εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα!

Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του, με τραγούδια, όνειρα, ενισχυτές, φώτα, καλώδια, και γυρνάει τη χώρα!  Συγκεκριμένα, το Σάβατο12 Αυγούστου και ώρα 22:00  στο Λιμάνι Καστρίου  υπόσχεται μια ονειρεμένη βραδιά.

papadakhs-kondylakeia

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το «Τhe magic bus tour 2015-2016», με το οποίο γύρισε όλη τη χώρα (Αθήνα, εμφανίσεις στο μόνιμο πια στέκι του «Σταυρός του Νότου», Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ρόδος, Χάλκη, Νεμέα, Άργος, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία κ.α.), συνεχίζει να κάνει μια μεγαλύτερη «Γύρα» με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση! Στις αποσκευές του έχει τραγούδια από τις τρεις δισκογραφικές δουλειές του, από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί, από το μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Βασίλη Καζούλη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιάννη Χαρούλη, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τα «Υπόγεια Ρεύματα», τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τους «Χαΐνηδες», τον Στέλιο Μπικάκη, τον Λάκη Παπαδόπουλο κ.ά.

Παίζουν οι Γιάννης Κοντάκης (ηλεκτρικό μπάσο), Νικόλας Χριστόπουλος (τύμπανα), Παναγιώτης Μαυράκης (ηλεκτρική κιθάρα), Χρήστος Σπηλιώπουλος (τρομπόνι/πνευστά), Κυριάκος Καραμπερόπουλος (σαξόφωνο/πνευστά) και Κατερίνα Ανδρουλάκη (ακορντεόν).

Η Είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση