HomeHL-SportsΠαναθηναϊκός Απόλλων 0-2

Παναθηναϊκός Απόλλων 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό πριν το πρώτο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των Βάσκων πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης κι έτσι ηττήθηκε με 2-0 από την «ελαφρά ταξιαρχία» στη Λεωφόρο.

Με βάση την εικόνα του ματς, η ομάδα που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες και που στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που πήρε τη νίκη.

Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Ουζουνίδης σαφώς δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να βρουν ρυθμό, ενώ από την άλλη η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε ότι έχει δουλευτεί σωστά και με βάση την εικόνα της αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πλησίασαν κοντά στο γκολ με τους Σιατραβάνη, Μάασι και Καστιγέχος, αλλά κανείς τους δεν βρήκε το στόχο από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

Σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία καλή φάση, αυτή του 2ου λεπτού με την κεφαλιά του Μολίνς να διώχνει με υπερένταση ο Τσόβιτς. Στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκε ούτε μία φάση άξια αναφοράς μέχρι το 86΄.

Τότε από λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Αλμπάνης πλάσαρε τον Κότσαρη κι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 89΄ με το απευθείας φάουλ του Ελμπάζ «γράφτηκε» το τελικό 2-0 υπέρ της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Πάντως το χειρότερο για το «τριφύλλι» είναι ότι στην αναμέτρηση με την ομάδα του Μάντζιου τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Κουλιμπαλί, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάσει τα ματς με την Μπιλμπάο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 85′ με τέρμα του Αλμπάνη, ενώ διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Ελμπάζ τέσσερα λεπτά αργότερα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης):
 Βλαχοδήμος (60′ Κότσαρης), Κουλιμπαλί (34′ Κολοβέτσιος), Κουτρουμπής (76′ Μπουζούκης), Ευαγγέλου (46′ Μολέντο), Χουλτ (46′ Δώνης), Κουρμπέλης (46′ Ζέκα), Ρέις, Λουντ (57′ Άλτμαν), Καμπέσας (46′ Χατζηγιοβάνης), Λουτσιάνο (72′ Εμμανουηλίδης), Μολίνς (46′ Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος (46′ Κοντοές, 55′ λ. τρ Κύργιας), Μπαρτολίνι (76′ Βαφέας), Παπάζογλου, Βαλλιάνος (46′ Κούρος), Κονέ (46′ Μπαρμπιάζ), Σιατραβάνης (66′ Μάατσεν), Καλλέργης (64′ Χουάρες), Μάασι (46′ Αλμπάνης), Ανιέτε (46′ Ελμπάζ), Καστιγιέχος (59′ Μενδρινός).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση