HomeΚΡΗΤΗ170.000 ευρώ για το γήπεδο… Παλαιοκάστρου

170.000 ευρώ για το γήπεδο… Παλαιοκάστρου

Στ. Αρναουτάκης: Θέλουμε σε όλη την Κρήτη να υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει και ενισχύει τον αθλητισμό, τη νεολαία μας με την δημιουργία υποδομών άθλησης σε όλο το νησί», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης υπογράφοντας σήμερα στην Π.Ε. Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο σύμβαση εκτελέσεως του έργου «Αποκαταστάσεις-Βελτιώσεις Αθλητικών Υποδομών Δήμου Σητείας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου– Γήπεδο ποδοσφαίρου Παλαικάστρου».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 170.000€ και στην υπογραφή της σύμβασης σήμερα από τον Περιφερειάρχη ήταν παρόντες η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μ. Κλώντζας, ο ανάδοχος του έργου Μ. Καλουδάκης, ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Παλαικάστρου Μ. Παπαδάκης και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε.Λασιθίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε.Λασιθίου Πελαγία Πετράκη αλλά και ο Δήμαρχος Σητείας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του στην δημιουργία υποδομών και έργων στην Π.Ε. Λασιθίου επισημαίνοντας, τη μεγάλη συμβολή των αθλητικών έργων στη νεολαία μας. «Είναι πολύ σημαντικό που γίνονται έργα καθώς ενισχύουν και κρατούν σε ζωντάνια τοπικές κοινότητες και τους δήμους της περιοχής μας» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη.

img_9506

Με την υπογραφή της σύμβασης, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης γίνεται ένα ακόμα βήμα στο συνολικό προγραμματισμό που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου για την ολοκλήρωση των αθλητικών υποδομών στην περιοχή καθώς ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις στα γήπεδα τένις, βόλεϊ, μπάσκετ, 5χ5 και σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση τοιχίου αντιστήριξης του γηπέδου της Σητείας.

Ο Περιφερειάρχης ευχαριστώντας όλους, φορείς, τεχνικές υπηρεσίες για την συνεργασία, είπε ότι στον σχεδιασμό και στην πορεία των έργων υπάρχει συνεργασία, συνέργειες με τους Δήμους και όλους τους φορείς. « Παρά τη δύσκολη συγκυρία η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκει τους πόρους και ενισχύει τον αθλητισμό, τη νεολαία μας με την δημιουργία υποδομών άθλησης σε όλο το νησί. Θέλουμε σε όλη την Κρήτη να υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις για να πηγαίνουν τα παιδιά μας να αθλούνται » δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση