HomeHL-SportsΣυνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος

Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, είχε την Πέμπτη, στη Λότζια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

Ηταν μια συνάντηση γνωριμίας του νέου προέδρου της ΠΑΕ, με το δήμαρχο Ηρακλείου, στην οποία συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους, η δημοτική αρχή μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Στα θέματα που συζητήθηκαν με το δήμαρχο Ηρακλείου, είναι η συνεργασία που θέλει να έχει ο ΟΦΗ με τη δημοτική αρχή για την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων σε Γεντί Κουλέ και Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Η συνεργασία Βαρδινογιάννειου- Παγκρητίου σταδίου, ώστε να φιλοξενηθούν στην Κρήτη, ομάδες από το εξωτερικό, για τη χειμερινή τους προετοιμασία. Η συμπαράσταση του Δήμου, στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΟΦΗ για το άνοιγμα μπουτίκ της ομάδας, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αλλά και η διάθεση από το Δήμο στον ΟΦΗ, σε κιόσκια σε κεντρικά σημεία της πόλης για τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων αγώνων του ΟΦΗ.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου επανέλαβε για μια ακόμη φορά, ότι θα είναι δίπλα στην προσπάθεια του ΟΦΗ.

«Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο Ηρακλείου για τη συνάντηση. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια που κάνουμε και τον χρειαζόμαστε» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος και οι κ.κ. Αποστολάκης Ανδριαδάκης.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής πέρα από το δήμαρχο Ηρακλείου, παρών ήταν ο αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση