HomeHL-CultureΤην Πέμπτη το «τελευταίο αντίο» στην Αρλέτα

Την Πέμπτη το «τελευταίο αντίο» στην Αρλέτα

Επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα πουν συγγενείς και φίλοι το «τελευταίο αντίο» στην Αρλέτα, την αγαπημένη τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη μετά από πολύμηνη νοσηλεία λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook η στιχουργός Σάνυ Μπαλτζή η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της πάντως ήταν να αποτεφρωθεί.

Δεν φοβάμαι τον δικό μου θάνατο

«Τον δικό μου θάνατο δεν τον φοβάμαι», είχε πει η Αρλέτα σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις για τη ζωή και την καριέρα της. Τον θάνατο που επί έξι μήνες πάλευε σε ένα δωμάτιο εντατικής, χτυπημένη από χρόνια προβλήματα υγείας.

Στα 72 της χρόνια η «Ελληνίδα Τζόαν Μπαέζ», όπως είχε χαρακτηριστεί, έφυγε από τη ζωή, γυρίζοντας παράλληλα μια σελίδα στη νεότερη μουσική ιστορία της Ελλάδας.

Στην πιο γενναία και δύσκολη μάχη της ζωής της είχε κοντά της τρεις-τέσσερις στενούς φίλους. Ανάμεσά τους ο τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή. Πριν επιδεινωθεί δραματικά η κατάσταση της υγείας της είχε μπει στο στούντιο και ηχογράφησε τα τελευταία της τραγούδια με τον μουσικό συνοδοιπόρο της Λάκη Παπαδόπουλο και τη Σάννυ Μπάλτζη. Η μουσική, ήταν η μεγάλη της αγάπη και κατάφερε να την αποχαιρετήσει. Ένας αποχαιρετισμός που τότε φάνταζε ακόμα και για την ίδια μακρινός.

«Νωρίς είναι ακόμη για να το πω, αλλά θέλουμε να κάνουμε έναν δίσκο με τον Λάκη σε στίχους της Sunny Μπαλτζή. Θα ακολουθήσει ακόμη ένας δικός μου δίσκος και μετά τέρμα. Θα βάλω την τελεία», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στη lifo.

Ένα μήνα πριν φύγει από τη ζωή μεταφέρθηκε από την εντατική του «Αγία Όλγα» στην εντατική του Ευαγγελισμού. Όταν είχε τις αισθήσεις της, έδειχνε αισιόδοξη και δυνατή. Ένιωθε πως και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση