HomeΚΡΗΤΗΣε χωριά του Ηρακλείου ο Β. Λαμπρινός

Σε χωριά του Ηρακλείου ο Β. Λαμπρινός

Επισκέφτηκε Βούτες και Άγιο Μύρωνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου Ηρακλείου συνέχισε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας 7 Αυγούστου, βρέθηκε στις Βούτες και τον Άγιο Μύρωνα.

Στις Βούτες ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου και κατοίκους της περιοχής, για τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν και αφορούν κυρίως την αγροτική οδοποιία και τον καθαρισμό αγροτικών δρόμων. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και ο Δήμαρχος τόνισε εκ νέου ότι παρά τα εμπόδια που προέκυψαν σε ορισμένες διαδικασίες και δεν αφορούν στην λειτουργία του Δήμου, η δημοτική αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων της, για την επίλυση  αυτών των προβλημάτων.  Τον Δήμαρχο συνόδευσε στις Βούτες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός.

agios-myronas-f2

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό του Αγίου Μύρωνα, στην εκκλησία του χωριού, όπου επίσης του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με τον πρόεδρο και τους κατοίκους για πολλά από τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος και παρευρέθησαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Καναβάκη, Γιώργος Καραντινός, Πέτρος Ινιωτάκης, Κώστας Βαρδαβάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός.

voytes-f1

Διαφήμιση
Διαφήμιση