HomeHL-LifestyleΟ απίστευτος λόγος που η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε μήνυση σε… πιτσαρία

Ο απίστευτος λόγος που η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε μήνυση σε… πιτσαρία

Με ποιο συστατικό πίτσας την συγκρίνουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυση έκανε η Βικτόρια Μπέκαμ σε μία πιτσαρία- ντελίβερι, η οποία την παρουσίαζε ως ανορεκτικό μοντέλο και σύγκρινε την σιλουέτα της με … την ζύμη της πίτσας.

Κι όμως το συγκεκριμένο εστιατόριο στην Αγγλία είχε βάλει ως αφίσα στο βανάκι για τις παραγγελίες μία σκελετωμένη φιγούρα που έτρωγε ένα μήλο, την οποία παρουσίαζε ως την Βικτόρια Μπέκαμ και δίπλα μία πίτσα. Μάλιστα, στην αφίσα μπορεί να διακρίνει κανείς πως γράφει «Η νέα Βικτόρια Μπέκαμ (πίτσα) με λεπτή ζύμη μόνο 2μμ.

mpekam1

Ο εκπρόσωπος της Μπέκαμ αναφέρει πως είναι ακατάλληλη  και απερίσκεπτη η συγκεκριμένη διαφήμιση, η οποία μάλιστα υπάρχει εδώ και τρία χρόνια.

«Είναι εντελώς απαράδεκτο να συνδέεις μία τέτοια διαταραχή με την φήμη ενός ατόμου. Είναι λυπηρό, αλλά η υπόθεση ανήκει στην δικαιοσύνη τώρα», συνέχισε ο εκπρόσωπος της Βικτόρια.

Μάλιστα το εστιατόριο φαίνεται να τα έχει βρει όντως σκούρα, καθώς εκτός από την διάσημη σχεδιάστρια, στην αντεπίθεση περνούν και μέλη φιλανθρωπικής ομάδας για την ανορεξία, αναφέροντας πως τέτοια σλόγκαν βάζουν τους ανθρώπους σε πραγματικό κίνδυνο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση