HomeΕΛΛΑΔΑΡόδος: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ και έφυγαν με λεία 47.000 ευρώ!

Ρόδος: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ και έφυγαν με λεία 47.000 ευρώ!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αδίστακτων αλλοδαπών κουκουλοφόρων ληστών, που με την χρήση όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 47.255 ευρώ, σε χαρτονομίσματα και κέρματα, από το χρηματοκιβώτιο, του σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», στο Φαληράκι, 22.50 τη νύχτα του Σαββάτου, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται κοντά στην σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχαν είτε εσωτερική πληροφόρηση είτε να παρακολουθούσαν το κατάστημα τις προηγούμενες της ληστείας ημέρες, μέσω ανάλυσης του υλικού εσωτερικής μαγνητοσκόπησης, που έχουν στην διάθεσή τους.

Πιο συγκεκριμένα δύο άντρες μέτριου αναστήματος, ο ένας φορώντας κουκούλα τύπου full face και ο δεύτερος έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μια κοντομάνικη σκουρόχρωμη μπλούζα, αφού πέρασαν την ράμπα του καταστήματος, που οδηγεί στην αποθήκη, κρύφτηκαν πίσω από ένα κλάρκ, περιμένοντας να κλείσει και να αναχωρήσει ο διευθυντής.

Με την αποχώρηση του τελευταίου από τις εγκαταστάσεις του καταστήματος, τον ακινητοποίησαν.

Ο ένας κράδαινε ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι και ο δεύτερος μόνο ένα μαχαίρι.

Οι ληστές, που αιφνιδίασαν τον διευθυντή της επιχείρησης, βάζοντάς του το μαχαίρι στο λαιμό και το πιστόλι στο κεφάλι, τον υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στο γραφείο του ιδιοκτήτη και να ανοίξει με το κλειδί του και με το συνδυασμό το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο αφαίρεσαν το προαναφερόμενο, ποσό και αποχώρησαν.

Φεύγοντας πήραν το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή το οποίο και παράτησαν σε ένα πεζούλι όταν βγήκαν από το υπόγειο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει οι δύο ληστές είναι αλβανικής ή βουλγαρικής καταγωγής.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση