HomeHL-9Επισκέψεις από την Αμερική…είχε ο Ροταριανός Όμιλος

Επισκέψεις από την Αμερική…είχε ο Ροταριανός Όμιλος

Την Ελληνοαμερικάνα Ροταριανή Stacy Karas

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Ελληνοαμερικάνα Ροταριανή Stacy Karas από τον Ροταριανό Όμιλο Port Chester Rye Brook της Νέας Υόρκης υποδέχτηκαν τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου στο ξενοδοχείο Galaxy.

Η Stacy Karas που αντιπροσώπευε έναν από τους παλαιότερους Ομίλους των Η.Π.Α. με τεράστιο ανθρωπιστικό έργο, βρέθηκε στην Κρήτη με την οικογένειά της για διακοπές και επισκέφτηκε τον Ρ. Ο. Ηρακλείου.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με τις διεθνείς δράσεις του Ρόταρυ, αλλά και τις δραστηριότητες των δυο Ομίλων (η ίδια ήταν άριστα ενημερωμένη για το έργο του Ρ.Ο.Η.) , ενώ δημιουργήθηκε μια πολύ καλή επαφή η οποία μπορεί να συμβάλει στην διενέργεια και μιας κοινής δράσης των δυο Ομίλων, με αμοιβαία οφέλη για τη Νέα Υόρκη και το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2013 ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου προβάλει ιδιαίτερα την Κρήτη μέσω και της ιστοσελίδας της Περιφέρειας incrediblecrete.com στο διεθνές δίκτυο επικοινωνίας του Ρόταρυ, προσκαλώντας Ροταριανούς απ’ όλο τον κόσμο να επισκεφτούν την Κρήτη, να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την ιστορία της, να θαυμάσουν τις αμέτρητες ομορφιές της και να γευτούν την μοναδική, κρητική φιλοξενία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση