HomeHL-9Ηράκλειο: Η πόλη της… αφισορύπανσης – «Θεατής» η δημοτική αστυνομία

Ηράκλειο: Η πόλη της… αφισορύπανσης – «Θεατής» η δημοτική αστυνομία

Απίστευτες εικόνες και φέτος το καλοκαίρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάθε καλοκαίρι το ίδιο… σκηνικό! Όλο το Ηράκλειο μετατρέπεται σε… πόλη αφισορύπανσης με την δημοτική αστυνομία να είναι ένας απλός «θεατής».

Όπου κι αν σταθείς, όπου κι αν βρεθείς βλέπεις αφίσες κολημένες σε κάθε επιφάνεια ενώ άλλες είναι πεταμένες στο δρόμο.

Όπως αναφέρει και αναγνώστης του cretapost, τόσο η πόλη του Ηρακλείου όσο και τα περίχωρα (Κατσαμπάς, Αλικαρνασσός, Καρτερός κτλ) είναι γεμάτη με αφίσες κάθε είδους: εκδηλώσεις, κηδειόσημα μέχρι και… κλειδαράδες και σε κάθε μέρος: στάσεις λεωφορείων, δέντρα, πινακίδες σήμανσεις, στήλοι της ΔΕΗ, του ΟΤΕ κ.ο.κ.

«Ειδικά στον Καρτερό η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη. Πρόκειται για ένα σημείο που αποτελεί την είσοδο προς το Ηράκλειο κι έχουν αναρτηθεί παντού αφίσες», επισημαίνει ο αναγνώστης του cretapost.

Σε όλα αυτά η δημοτική αστυνομία έχει και πάλι το ρόλο του… θεατή και αφήνει την παράνομη αφισοκόληση να «ανθεί» και την ρύπανση να κυριαρχεί. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμά μας, η δημοτική αστυνομία δεν έχει επαρκές προσωπικό και γι’ αυτό έχει ρήξει το βάρος της στο ιστορικό κέντρο. Πρέπει όμως να καταλάβουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς πως Ηράκλειο δεν είναι μόνο το κέντρο είναι όλος ο δήμος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση