HomeΕΛΛΑΔΑΒούτσης: Δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης, όσο κι αν προσπαθεί

Βούτσης: Δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης, όσο κι αν προσπαθεί

Ο Πρόεδρος της Βουλής βλέπει πολιτικά κίνητρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφέρει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να φθάσει η χώρα στο σημείο να εξυπηρετεί μόνη της τις ανάγκες της, τονίζοντας ότι ο στόχος αυτός «είναι απολύτως εφικτός στον βαθµό που θα γίνουν δύο και τρεις επιπλέον έξοδοι στην αγορά, έτσι ώστε και η καµπύλη επιτοκίων να διαµορφωθεί ευνοϊκά αλλά και να υπάρξει «µαξιλαράκι» για το τέλος του προγράµµατος».

Μιλώντας στη «Νέα Σελίδα« και αναφερόμενος στην στάση του αναφορικά με τον «Ρουβίκωνα», ο κ. Βούτσης είπε: «Μας κατηγόρησαν ότι έγιναν συλλήψεις, που δεν έγιναν από τη φρουρά της Βουλής ούτε σε συνεννόηση µαζί της, εκεί είναι το λεπτό ζήτηµα. Επίσης, στο παρελθόν έχουν αποφύγει όλοι να κάνουν συλλήψεις µε ή χωρίς χειροπέδες, αλλά σε όλα τα ζητήµατα που αναφέρω και στην επιστολή µου, είτε συµβαίνουν µέσα στο Κοινοβούλιο είτε έξω, κρατούνται τα στοιχεία, διασταυρώνονται από τις αρµόδιες Αρχές και ακολουθείται µια διαδικασία που δεν είναι σύλληψη. Από εκεί και πέρα είναι έκθετοι όσοι θέλησαν να δηµιουργήσουν ζήτηµα σύγκρουσης και αντιπαράθεσης µε την αστυνοµία».

Πρόσθεσε οτι θα έκανε το ίδιο ακριβώς σε ενδεχόμενο αντίστοιχο ζήτημα στο μέλλον.

Κληθείς να σχολιάσει την στάση του κ. Βαρουφάκη, είπε ότι «η συστηµατική τροφοδότηση µε υλικό παραπολιτικής και µικροπολιτικής, την οποία κάνει ο κ. Βαρουφάκης, είναι απολύτως ενταγµένη οργανικά και συνειδητά στην προσπάθεια του αντι-ΣΥΡΙΖΑ µετώπου που επιχειρείται να υπάρξει µε επίκεντρο την αξιωµατική αντιπολίτευση και συµφέροντα µιντιακά, τραπεζικά και γενικότερα, τα οποία αισθάνονται ότι χάνουν. Χάνουν πάρα πολύ από το γεγονός ότι η κυβέρνηση προχωρά, κερδίζει χρόνο, αναπτύσσει πολιτικές και προφανώς αποµακρύνεται πολύ -ενδεχοµένως πάρα πολύ- η προοπτική της διακυβέρνησης για ένα τέτοιο συντηρητικό µπλοκ στη χώρα µας. Εκεί εντάσσονται πια η πολιτική και η παρουσία του κ. Βαρουφάκη και ενδεχοµένως και το κόµµα το οποίο έχει ή θα διαµορφώσει».

Ο κ. Βούτσης διέγνωσε «εκατό τοις εκατό πολιτικά κίνητρα στην στάση Βαρουφάκη», αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης, όσο κι αν προσπαθεί να το κάνει».
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση