HomeΕΛΛΑΔΑΛουκέτο 48 ωρών σε κέντρο στην Κέρκυρα που δεν έκοβε αποδείξεις

Λουκέτο 48 ωρών σε κέντρο στην Κέρκυρα που δεν έκοβε αποδείξεις

Έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λουκέτο 48 ωρών στο κέντρο «Pazuzu» στην Κέρκυρα επέβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,αφού διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις και μη έκδοση αποδείξεων.

Οι ελεγκτές βρέθηκαν στο πολύ γνωστό κέντρο της Κέρκυρας το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια συναυλίας του Αντώνη Ρέμου. Έπειτα από ελέγχους, διαπίστωσαν μη έκδοση αποδείξεων ύψους 5.000 ευρώ και επέβαλαν το μέτρο του προσωρινού κλεισίματος για διάστημα 48 ωρών.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το λουκέτο στο club «Pazuzu» που θεωρείται το… Nammos της Κέρκυρας, δεν θα μπει από απόψε διότι, κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί δήλωσαν αδυναμία να επιβάλουν το μέτρο του προσωρινού κλεισίματος λόγω της εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Παραβάσεις και στην Κω

Το βράδυ της Παρασκευής, κλιμάκιο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έκανε ελέγχους και σε κέντρο της Κω όπου έδινε συναυλία ο Γιάννης Πλούταρχος. Και εκεί διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις. Συγκεκριμένα, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις ύψους 1.600 ευρώ, ενώ ο συνολικός τζίρος της εκδήλωσης ανήλθε στα 40.000 ευρώ. Επειδή όμως η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου έγινε σε club που βρίσκεται μέσα σε χώρο ξενοδοχείου, στο κατάστημα δεν θα μπει προσωρινό λουκέτο για 48 ώρες , αλλά επιβάλλεται απλά πρόστιμο.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση