HomeΚΡΗΤΗΕίχαν πάρει 4 δάνεια και το Ειρηνοδικείο τους… δικαίωσε

Είχαν πάρει 4 δάνεια και το Ειρηνοδικείο τους… δικαίωσε

Με 60 ευρώ «καθάρισαν» από τις τράπεζες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί πλέον ν’ ανασάνει… ελεύθερα ένα ζευγάρι οφειλετών που είχε πάρει τέσσερα δάνεια από τρεις τράπεζες, καθώς το Ειρηνοδικείο Χανίων, με απόφασή του, τους δικαίωσε.

Σύμφωνα με το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος το ζευγάρι, που οφείλει συνολικά 88.000 ευρώ, απευθύνθηκε στην Ένωση και πέτυχε την προσωρινή υπαγωγή του στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος του ζευγαριού και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας του. Επίσης όρισε μηνιαία καταβολή 60 ευρώ για τον άντρα και μηδενικές καταβολές για τη γυναίκα.

Το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος καλεί τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του Τοπικού Παραρτήματος Χανίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Τετάρτης  ώρες 10.30 – 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 18.30 – 21.00 ή να επικοινωνήσουν μαζί μας:

Δ/νση: Μάρκου Μπότσαρη 68,  731 00 Χανιά

Τηλ. : 2821086245 Φαξ : 2821086245

e-mail: [email protected]  www.eeke.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση