HomeHL-SportsΣυνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου με τον πρόεδρο της Football league Λεωνίδα Λεουντσάκο

Συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου με τον πρόεδρο της Football league Λεωνίδα Λεουντσάκο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Football league Λεωνίδα Λεουντσάκο, είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Football league στην Αθήνα και το περιεχόμενο συζήτησης των δυο ανδρών, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, είχε να κάνει με την κατηγορία, τα φετινά προβλεπόμενα έσοδα αλλά και το Δ.Σ. που θα γίνει την Παρασκευή (4/8), στο οποίο ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα είναι «παρών» και μάλιστα θα δηλώσει υποψηφιότητα για την θέση του αντιπροέδρου.

«Ευχαριστώ τον κ. Λεουντσάκο για τη συνάντηση και την ενημέρωση. Η προσπάθεια του στην Football league, είναι σημαντική.

Για μας είναι θετικό, ότι θα περιμένουμε φέτος από την Football league ένα ποσό από έσοδα περίπου 100 χιλ. ευρώ, τα οποία θα μας βοηθήσουν στον προγραμματισμό μας.

Θα είμαστε πολύ κοντά σε όλες τις διεργασίες της Football league και σαν ΟΦΗ θα παίξουμε δυναμικό ρόλο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς το όνομα του ΟΦΗ, το επιβάλλει.

Θα πάμε μαζί με τον πρόεδρο της Football league στην συνάντηση με τον Υπουργό, για σημαντικές διεκδικήσεις της Football league» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ ofi1925.gr για την συνάντηση με τον Λεωνίδα Λεουντσάκο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση