HomeΚΡΗΤΗΕπί… τάπητος οι αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης

Επί… τάπητος οι αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης

Σε συνεργασία με την Atticabank

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Χανίων, σε συνεργασία με την Atticabank, αλλά και οι γενικότερες τάσεις της Ελληνικής Οικονομίας, συζητήθηκαν αναλυτικά σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα  στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στην κοινή σύσκεψη παραβρέθηκαν από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Α. Βουλγαράκης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Κ. Κώτσογλου, ενώ από την Atticabank,, ο Πρόεδρος, κ. Π. Ρουμελιώτης, ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος, κ. Α. Τσάδαρης, ο Διευθυντής Δικτύου, κ. Ανδριώτης και ο Υπεύθυνος του υποκαταστήματος Χανίων της Atticabank, κ. Α. Καφεσάκης.

img_0892

Σε εξαιρετικό κλίμα συμφωνήθηκε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης, η Αντιπεριφέρεια Χανίων και κατ’ επέκταση η Περιφέρεια Κρήτης θα ενθαρρύνει τις δράσεις νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, δράσεις οι οποίες εντάσσονται στο πεδίο ενδιαφέροντος της Atticabank σε συνεργασία και με τα Τεχνολογικά Ιδρύματα της Κρήτης. Παράλληλα, εκφράσθηκε η διμερής πρόθεση να μετουσιωθεί αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός σε επιχειρησιακό πρόγραμμα από το οποίο θα ωφεληθούν οι νέοι επιστήμονες της χώρας, η τοπική κοινωνία, η επιχειρηματικότητα αλλά κι η συνεργασία με το Πολυτεχνείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση