HomeΕΛΛΑΔΑΛάρισα: Ανήλικη μέθυσε σε μπαρ και κατέληξε στο νοσοκομείο

Λάρισα: Ανήλικη μέθυσε σε μπαρ και κατέληξε στο νοσοκομείο

Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον 36χρονο ιδιοκτήτη ενός παραθαλάσσιου καφέ μπαρ της Λάρισας αναζητούν οι αστυνομικοί, καθώς ο 48χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος που έχει ήδη συλληφθεί σέρβιρε οινοπνευματώδη ποτά σε ένα ανήλικο κορίτσι με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Η 16χρονη Ελληνίδα επέστρεψε μεθυσμένη και σε κακή κατάσταση στο σπίτι της, τα ξημερώματα της Κυριακής, χωρίς να διαθέτει πνευματική διαύγεια. Οι γονείς της τη μετέφεραν αρχικά στο Περιφερειακό Ιατρείο Σωτηρίτσας, όμως η κατάσταση της ανήλικης κρίθηκε σοβαρή κι έτσι κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Μόλις σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της κόρης του, ο 47χροvoς πατέρας της κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα όσα υπέστη η 16χρονη κατά τη διάρκεια διασκέδασης στο μπαρ στα παράλια της πόλης. Ο 48χρονος προσωρινά υπεύθυνος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για χορήγηση αλκοόλ σε ασυνόδευτο ανήλικο, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με την ίδια κατηγορία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση