HomeMarket News“50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΚ LINES”Με μία μοναδική κρητική βραδιά στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου

“50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΚ LINES”Με μία μοναδική κρητική βραδιά στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ANEK LINES, γιορτάζει τα 50 χρόνια δραστηριοποίησης της στις ελληνικές και διεθνείς θάλασσες και προσκαλεί το Σάββατο 5 Αυγούστου όλους τους φίλους της σε μια Κρητική βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό.  Το μουσικοχορευτικό «ταξίδι» θα ξεκινήσει στις 21:30 στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θα τραγουδήσουν οι καταξιωμένοι κρητικοί καλλιτέχνες: Περικλής Τζουγανάκης, Ηλίας & Δημήτρης Βλαμάκης, Δημήτρης Βακάκης, Γιώργος ΤριανταφύλλουΜανώλης Χρυσοχεράκης & Λευτέρης Κουμής και οι συνεργάτες τους.

Θα χορέψουν τα συγκροτήματα: “Λαογραφικός Όμιλος Χανίων”, Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Ρόδον», Λαογραφικός Σύλλογος Ακρωτηρίου «Σπ. Καγιαλές», «Δώσε Πάσο», Παραδοσιακός Σύλλογος «Τα Σφακιά» και Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ο Ψηλορείτης».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί σε πρώτη μετάδοση  το video αφιέρωμα στα “50 χρόνια της ΑΝΕΚ LINES”, που επιμελήθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν, στο ΕΓ/ΟΓ “ΕΛΥΡΟΣ”με την εθελοντική συμμετοχή εκατοντάδων Χανιωτών, σε ένα πραγματικά χαρούμενο – εορταστικό κλίμα.

50 χρόνια η ΑΝΕΚ LINES εκπροσωπεί επάξια την Κρήτη, από την οποία προέρχεται,  ταξιδεύοντας τον Κρητικό πολιτισμό και την Κρητική παράδοση στην Ελλάδα και τον κόσμο.

50 χρόνια η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει σε χιλιάδες επιβάτες, ποιοτικά ταξίδια με άνεση, πολυτέλεια & επαγγελματισμό.

50 χρόνια ΑΝΕΚ LINES & το ταξίδι συνεχίζεται  με πλώρη το μέλλον!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση