HomeHL-SportsΚλείνει Γρηγόρη Αθανασίου, πάει για ξένο προπονητή o Εργοτέλης

Κλείνει Γρηγόρη Αθανασίου, πάει για ξένο προπονητή o Εργοτέλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για γενικός αρχηγός προορίζεται στον Εργοτέλη ο Φάνης Τουτζιάρης, ενώ θα αξιοποιηθούν οι σχέσεις του με τη Λιρς

Μανίκια σηκώνουν στον Εργοτέλη αυτές τις μέρες από τη στιγμή που αποφασίστηκε ότι ο Μαγκέτ Σαμί παίρνει τα ηνία του συλλόγου, ο οποίος θα κατεβεί κανονικά τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική.

Ο Σταύρος Λαμπράκης θα αποτελέσει τον τιμ μάνατζερ για τη νέα χρονιά και μία από τις πρώτες του επιλογές ήταν να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Αθανασίου προκειμένου να επιστρέψει ο δεύτερος στο Ηράκλειο.

Λόγω των σχέσεων των δύο ανδρών, αλλά και του δεσίματος του 33χρονου με τον Εργοτέλη, είναι περισσότερο τυπικό το θέμα. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας έπαιξε φέτος στα Χανιά (28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και την ακριβώς προηγούμενη σεζόν ήταν στον Εργοτέλη, στον οποίο αγωνιζόταν και από το 2007 έως το 2014.

Από εκεί και πέρα, το αρχικό πλάνο αναφέρει ότι θα αποκτηθεί ξένος τενχικός και ότι γενικός αρχηγός θα γίνει ο Φάνης Τουτζιάρης. Ο τελευταίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Λιρς και γι’ αυτό θα γίνει προσπάθεια ώστε να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες από εκεί με τη μορφή δανεισμού. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να γίνει κίνηση και για παίκτες που ήταν στο παρελθόν στη βελγική ομάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση