HomeΕΛΛΑΔΑΣε 32χρονο ανήκει η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα του Πλαταμώνα

Σε 32χρονο ανήκει η σορός που βρέθηκε στη θάλασσα του Πλαταμώνα

Είχε εντοπιστεί ένα χιλιόμετρο από την ακτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε 32χρονο άνδρα από τους Σοφάδες Καρδίτσας ταυτοποιήθηκε η σορός που βρήκε ταχύπλοο σκάφος την περασμένη Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή του Πλαταμώνα.

Το άψυχο σώμα του 32χρονου είχε βρει ιδιοκτήτης θαλάσσιων δραστηριοτήτων μαζί με τη σύζυγό του την ώρα που βρισκόταν εν πλω με πελάτες τις επιχείρησής του, περίπου 1 χιλιόμετρο από την ακτή των ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα όπου και το μετέφερε.

Η πρώτη περιγραφή έκανε λόγο για άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, ύψους περίπου 1,80m, αδύνατος, μελαχρινός, με μαύρο μαγιό, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, για τη νεκροψία – νεκροτομή.

Όπως μεταδίδει το karditsalive.net μετά την παρέλευση 24ωρου το το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, γνωστοποιώντας κάποια εκ των χαρακτηριστικών του θύματος με σκοπό να εντοπιστεί κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

Έτσι, στο νεκροτομείο της Κατερίνης έσπευσε στενό οικογενειακό πρόσωπο 32χρονου Σοφαδίτη που αναγνώρισε τη σορό. Σήμερα Δευτέρα αναμένεται η σορός να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει νεκροτομή – νεκροψία για να βρεθούν τα αίτια του θανάτου του που εικάζεται ότι πιθανά να είναι πνιγμός. Αφού ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία θα ακολουθήσει η επιστροφή της σορού του 32χρονου άνδρα στην πόλη των Σοφάδων όπου και θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση