HomeHL-LifestyleΣάββας Πούμπουρας: «Ποτέ δεν σκεφτόμουν να παντρευτώ»

Σάββας Πούμπουρας: «Ποτέ δεν σκεφτόμουν να παντρευτώ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο 8 Ιουλίου, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη παντρεύτηκαν στην Πέγεια, μια πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη που απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάφου. Μοναδικοί καλεσμένοι ήταν οι δύο κουμπάροι τους, αλλά και ο δήμαρχος που τέλεσε το γάμο. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν μεγάλη έκπληξη για όσους γνωρίζουν το ζευγάρι, καθώς όλα έγιναν σε χρόνο μηδέν. Ωστόσο, η όμορφη ιστορία του Σάββα και της Αρετής ξεκίνησε πριν από δεκατέσσερα χρόνια. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. «Με την Αρετή γνωριστήκαμε το 2003, μέσω κοινής παρέας. Πάντα ήμασταν φίλοι και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση» παραδέχεται ο Σάββας Πούμπουρας, ενώ παράλληλα ξετυλίγει στο People το κουβάρι της γνωριμίας τους.

sabasgams

«Η Αρετή με εμπιστεύτηκε»

Στην πορεία των χρόνων, αυτή η ζεστή φιλική σχέση εξελίχτηκε σε ερωτική. «Αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα πως δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα να είμαι με την Αρετή. Το ίδιο θα σου απαντούσε κι εκείνη για μένα. Φαντάσου πως, όταν ήμασταν φίλοι, είχαμε ο καθένας την προσωπική του ζωή και μιλούσαμε για αυτά. Ποτέ δεν υπήρχε κάποια ερωτική κατάσταση μεταξύ μας. Κάποια στιγμή, πριν από έξι χρόνια, ξεκινήσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα κι επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, όλο αυτό μας βγήκε αυθόρμητα. Μεταξύ μας υπήρχε πάντα αγάπη και αμοιβαία κατανόηση» εξηγεί. Συνομιλώντας μαζί του, αναρωτιέμαι πόσο εύκολη ήταν η μετάβαση της φιλικής σχέσης σε ερωτική, δεδομένου πως η Αρετή γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια τις συντρόφους του Σάββα, αλλά και το πόσο δημοφιλής είναι στο γυναικείο φύλο. «Κάθε άλλο! Η Αρετή με εμπιστεύτηκε περισσότερο, γιατί ήταν παρούσα στη ζωή μου και έβλεπε πώς συμπεριφερόμουν στις σχέσεις μου. Ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ μας θέμα εμπιστοσύνης. Από την αρχή κιόλας της σχέσης μας αφήσαμε έξω τους εγωισμούς. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να είσαι με έναν άνθρωπο» τονίζει ο Σάββας.

«Δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα για την προσωπική μου ζωή»

To 2011 ο Σάββας και η Αρετή είναι πλέον ζευγάρι, ενώ δύο χρόνια μετά αποφασίζουν να συζήσουν. Σε αυτό το διάστημα των έξι ετών ο Σάββας προστατεύει ευλαβικά την προσωπική του ζωή, καθώς αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις σε καλέσματα και κοσμικά πάρτι. «Από το 2008 που είμαι στην τηλεόραση δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα για την προσωπική μου ζωή. Αν κάποιος θέλει να κρατήσει μια σχέση για τον εαυτό του, μπορεί κάλλιστα να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η δουλειά της Αρετής δεν έχει καμία σχέση με το χώρο των media και της σοουμπίζ, κάτι που σέβομαι, όπως άλλωστε σέβεται κι εκείνη το δικό μου επάγγελμα. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να τα μπλέξουμε καθόλου» εξομολογείται. Ωστόσο, πάντα ζητούσε την άποψή της όσον αφορά τα επαγγελματικά του βήματα, ενώ πολλές φορές εκείνη υπήρξε και αυστηρός κριτής του. «Η γνώμη της Αρετής πάντα μετρούσε και ως φίλοι που ήμασταν στο παρελθόν, αλλά και ως γυναίκα μου που είναι σήμερα. Εμπιστεύομαι την κρίση της. Είναι αμερόληπτη και δεν θα μου χαϊδέψει τα αυτιά. Έχει τύχει να μου πει “εκεί δεν ήσουν καλός”. Στην τελευταία μου συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha, η Αρετή ήταν θετική, αλλά και συνάμα υποστηρικτική όταν αποχώρησα τον περασμένο Απρίλιο για να αναλάβω την παρουσίαση της εκπομπής Blind Taste στο Star».

Ο γάμος, άραγε, ήταν κάτι που είχε στο μυαλό του; «Ποτέ μου δεν σκεφτόμουν να παντρευτώ, αλλά ούτε ήμουν και ο αμετανόητος εργένης, από την άποψη ότι εδώ και έξι χρόνια είχα μια σχέση» συμπληρώνει. Μολονότι ο γάμος δεν ήταν ποτέ στο μυαλό του, ένα γύρισμα για τον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ, στην Πέγεια της Πάφου, τον ενέπνευσε για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. «Όλα έγιναν αυθόρμητα και φυσιολογικά. Πριν από ενάμιση μήνα περίπου, έκανα ένα γύρισμα για την εκπομπή μου στο ΡΙΚ και πέρασα από την Πέγεια, το χωριό που κατάγονται οι προπαππούδες μου. Στην παραλία, το ναυάγιο του πλοίου “EDRO III” που έχει προσαράξει στη θάλασσα, σε συνδυασμό με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Μαγεύτηκα. Λίγο πιο δίπλα είχε ένα κιόσκι και ρώτησα το δήμαρχο με τον οποίο ήμασταν μαζί σε τι ακριβώς χρησιμεύει. Εκείνος μου είπε πως τελούν πολιτικούς γάμους. Μάλιστα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, μου πρότεινε να παντρευτώ εκεί και συμφώνησα αμέσως. Η συγκεκριμένη εικόνα που σου περιέγραψα ήταν η έμπνευσή μου για την πρόταση γάμου. Μόλις γύρισα στην Αθήνα, έδειξα στην Αρετή μια φωτογραφία από την παραλία της Πέγειας με το ναυάγιο και είπα “Θες να πάμε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο εκεί;”. Η απάντησή της ήταν άμεση. “Αμέ, πάμε! Πότε να το κανονίσουμε;”. Έτσι, λοιπόν, μίλησα με το δήμαρχο και μου είπε πως η 8η Ιουλίου ήταν ελεύθερη ημερομηνία. Όλα κανονίστηκαν λίγες μέρες πριν» αποκαλύπτει στο People.

Ο γάμος του Σάββα Πούμπουρα και της ΑρετήςΘεοχαρίδη έγινε παρουσία των δύο μαρτύρων-κουμπάρων, του δημάρχου και άλλων δύο ατόμων της δημαρχίας Πέγειας. «Μόλις τελέστηκε ο γάμος, μαζί με τους κουμπάρους και το δήμαρχο πήγαμε για ένα ποτό οι πέντε μας στο διπλανό μαγαζί, που ήταν ακριβως απέναντι από το ναυάγιο, και την επόμενη μέρα γυρίσαμε στη Λεμεσό και κάναμε νεροτσουλήθρες! Οι γονείς μας δεν ήξεραν πως θα παντρευτούμε. Τους το ανακοινώσαμε μόλις μία μέρα πριν, για να μην το μάθουν από τα sites και τα blogs. Όλο αυτό που έγινε ήταν ένα ωραίο πάρτι για πάρτη μας» λέει γελώντας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι ο Σάββας παντρεύεται την Αρετή γιατί είναι έγκυος. «Δεν ισχύει. Είμαι σίγουρος, όμως, πως το μωρό θα έρθει έτσι χαλαρά και απρόσμενα, όπως έγινε και ο γάμος μας. Όποτε προγραμματίζω κάτι, χαλάει και δεν γίνεται. Οπότε, έχω αποφασίσει ορισμένα πράγματα να τα αφήνω να κυλούν από μόνα τους» ξεκαθαρίζει.
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση