HomeΣΠΟΡΈνωση Α Ο Χανιά με ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ προτείνει ο Βασιλομιχελάκης

Ένωση Α Ο Χανιά με ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ προτείνει ο Βασιλομιχελάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι αναφέρει στην επιστολή του ο πρώην γενικός αρχηγός των Κρητικών

Στη Γ’ Εθνική υποβιβάστηκαν τα Χανιά, εκτός και αν σώσουν την παρτίδα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με τον Αντώνη Βασιλομιχελάκη να εκτιμά ότι η καλύτερη λύση είναι η ένωση των «κυανόλευκων» με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Αυτό αναφέρει σε επιστολή του ο πρώην γενικός αρχηγός της κρητικής ομάδας, κατηγορώντας παράλληλα τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ότι έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΑΟΧ.

Αναλυτικά: «Φίλοι Χανιώτες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Η Ιστορική μας ομάδα μετά από την τελευταία ανάδυση της που ξεκίνησε το 2004 και την έβγαλε από το περιθώριο του Γ τοπικού, για άλλη μια φορά ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

Το “ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ” (ΦΥΝΤΙΚΑΚΗΣ-ΒΙΡΙΡΑΚΗΣ πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη Α.Ο.Χ) εκμεταλλευόμενοι την απάθεια του χανιώτικου κόσμου και λόγω της ανικανότητάς τους να δώσουν οποιαδήποτε λύση, τοιχοκόλλησαν το αγγελτήριο θανάτου της αγαπημένης μας ομάδας.

Αφού παραμύθιασαν τον τελευταίο επενδυτή (κ. Γ. ΜΕΛΑ), αφού παλινδρόμησαν στα στενά σοκάκια της “νύχτας”, αφού έκλεισε η ακαδημία, αφού ξεπουλήθηκαν τα δελτία της ομάδας Κ-19 και ξεγυμνώθηκε η ιστορική μας ομάδα, κατάφεραν με την “καραμέλα των Αθηναίων Μεγαλοπαραγόντων” να πιπιλίσουν το μυαλό όλων των χανιωτών για ένα γλυκό θάνατο.

Φτάνει να μην ξυπνήσει κανείς και τους αποδώσει ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, που τους αναλογούν για την κατάντια του ιστορικού συλλόγου.

Είναι μάλιστα τέτοια η ικανότητα τους στο παραμύθι, που αν και γεωγραφικά αδαείς προσπαθούν να σερβίρουν ως μοναδική λύση ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΟΧ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ, λες και τα Χανιά ταυτίζονται γεωγραφικά με το Καστέλι.

Ένα παραμύθι όμως που δεν έχει καμία πραγματική κοινωνική βάση, γιατί πρωτίστως οι ποδοσφαιρικές ομάδες έγιναν και γίνονται για να εκπροσωπήσουν ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και όχι για να γίνονται λάστιχο στις επιδιώξεις του κάθε τυχάρπαστου παράγοντα.

Βλέποντας την κατάσταση υπό αυτό το πρίσμα παρεμβαίνω με την σημερινή μου ανοιχτή επιστολή προς όλους τους Χανιώτες, χτυπώντας τον κώδωνα κινδύνου για να δω αν υπάρχουν ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ή αν έχουμε ενσωματωθεί όλοι και κινούμαστε ΩΣ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ.

Στα πλαίσια αυτά ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του ερασιτέχνη ΑΟ. ΧΑΝΙΑ που γίνεται στις 31/7/2017, κάνω την μοναδική ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, που μπορεί να υπάρξει για την άμεση σωτηρία, το παρόν και το μέλλον αυτής της ομάδας στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, που πρέπει να ξημερώσει με μπροστάρη την τοπική κοινωνία.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΚΑ.

2) Η ένωση αυτή συμφέρει και τα δύο σωματεία, γιατί έχουν έδρα την πόλη των Χανίων και γιατί το σωματείο ΙΝΚΑ θα φύγει από την κατηγορία Α τοπικού και θα παίξει στην Γ εθνική που θα είναι ο ΑΟΧ.

Έτσι θα ενσωματωθούν όλοι οι τοπικοί παίχτες, άμεσα δε, θα υπάρχει έμψυχο υλικό και δυνατότητα αγωνιστικής συμμετοχής.

3) Η ονομασία του νέου συλλόγου θα πρέπει να είναι AO XANIA-SYNKA και η συνένωση θα γίνει στο Α.Φ.Μ του ΙΝΚΑ και το νέο σωματείο θα ξεκινά χωρίς χρέη.

1) Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζονται δυο σημαντικά κοινωνικά BRAND NAME το μεν ένα του ΑΟ ΧΑΝΙΑ, το δε άλλο μιας ραγδαίας αναπτυσσόμενης τοπικής συνεταιριστικής εταιρίας (SYNKA), που εκπροσωπεί όλους τους τοπικούς παραγωγούς του Νομού Χανίων, το ευρύ καταναλωτικό κοινό αλλά και εκατοντάδες εργαζόμενους. Εξάλλου υπάρχει και το ιστορικό προηγούμενο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

2) Πρακτικά η συνένωση θα γίνει ως εξής:

Η Γ.Σ του ερασιτέχνη ΑΟ. ΧΑΝΙΑ στις 31/7/2017 δεν θα κάνει εκλογές, αλλά θα αναδείξει ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από αναγνωρισμένους Χανιώτες, που μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 7 ημερών θα κάνουν τις απαραίτητες επαφές με την διοίκηση του φίλα προσκείμενου σωματείου ΙΝΚΑ, για να δουν πρακτικά αν συμφωνούν στην λύση αυτή. Στην επιτροπή προτείνω να συμμετέχουν οι εξής πέντε

α) ΝΟΤΗΣ ΨΥΛΑΚΗΣ (Επίτιμος πρόεδρος ΑΟ ΧΑΝΙΑ-δικηγόρος)

β) ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΕΡΟΣ Εργολάβος-μέτοχος ΑΟ ΧΑΝΙΑ)

γ) ΒΑΓΓΕΑΗΣ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ (Διοικητικό στέλεχος JET-OIL)

δ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΡΜΑΝΑΚΗΣ (Δικηγόρος-τ. Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΟΧΑΝΙΑ)

ε) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος φιλάθλων blue boys-AO ΧΑΝΙΑ).

Η επιτροπή αυτή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του SYNKA κ. Αλεξάκη για να συμφωνήσουν όλοι ΣΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

3) Η Γ.Σ του ερασιτέχνη ΑΟ ΧΑΝΙΑ θα αναβληθεί για την επόμενη Δευτέρα 7/8/2017 με όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ως έχει.

Υ.Γ Την πρόταση αυτή την κάνω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ως απέλπιδα προσπάθεια για την ΥΣΤΑΤΗ ΛΥΣΗ, πριν ξαναβρεθούμε στο Γ τοπικό της Ε.Π.Σ.Χ.

ΧΑΝΙΑ 28/7/2017

ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

(ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΑΟ. ΧΑΝΙΑ)

(ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΟ.ΧΑΝΙΑ)».

Διαφήμιση
Διαφήμιση