HomeHL-9Σε ποια πόλη της Κρήτης θα κάνει γυρίσματα σουηδικό reality;

Σε ποια πόλη της Κρήτης θα κάνει γυρίσματα σουηδικό reality;

Πρόκειται για την τρίτη ξένη παραγωγή μέσα σε διάστημα ενός χρόνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε έναν ιδιαίτερα δημοφιλή τόπο για τηλεοπτικές εκπομπές του εξωτερικού αναδεικνύονται τα Χανιά, καθώς τον ερχόμενο Οκτώβριο θα ξεκινήσει γυρίσματα σουηδικό reality.

Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα» πρόκειται για την τρίτη ξένη παραγωγή που υλοποιείται στη δυτική Κρήτη μέσα σε ένα χρόνο, καθώς για τους αλλοδαπούς – και όχι μόνο – θεωρούνται ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς.

Η αρχή έγινε με μια βρετανική παραγωγή πέρυσι το φθινόπωρο και στη συνέχεια, στις αρχές του μήνα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα ενός γαλλικού τηλεοπτικού προγράμματος. Αυτή τη φορά, σειρά έχουν οι Σουηδοί. Το Κανάλι 5 της Σουηδικής Τηλεόρασης έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για το reality παιχνίδι Superstars, στο οποίο θα συμμετάσχουν γνωστοί Σουηδοί πρώην αθλητές. Οι επιδόσεις τους σε διάφορες δοκιμασίες όπως το πόλο, ο στίβος, η τοξοβολία κ.ά, θα κρίνουν τον τελικό νικητή.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν από τις 15 έως τις 25 Οκτωβρίου και θα είναι ως επί το πλείστον σε εξωτερικούς χώρους, με σημείο αναφοράς κάθε φορά, αξιοθέατα των Χανίων αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση