Στο… δρόμο κοιμήθηκε χθες μια τρίτεκνη οικογένεια αφού της έκαναν έξωση από το σπίτι που έμενε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Φορτέτσας.

eksosh-2

Πριν τρεις μέρες ο Ηλίας Ζαχαριουδάκης μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης έκανε έκκληση σε γνωστούς και φίλους να του συμπαρασταθούν ενώ ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να του δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βρει σπίτι και να μετακομίσει. Είναι και οι δύο άνεργοι ενώ η γυναίκα του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

eksosh

Όμως όπως δημοσιεύει η «Κίτρινη Αποστολή» στη σελίδα της κάτι τέτοιο δεν έγινε και η οικογένειά του διανυκτέρευσε στην ύπαιθρο.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Ζαχαριουδάκη

«ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ….

ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ….

Είμαι άνεργος εγώ και η γυναίκα μου με τρία παιδιά … Αύριο Τετάρτη 26/07/2017, 8:30 το πρωί αντιμετωπίζω έξωση από το σπίτι, που είχα ενοικιάσει και διέθεσα πολλά χρήματα για να το κάνω κατοικήσιμο και με προφορική διαβεβαίωση, ότι δεν θα έφευγα ποτέ, τώρα μου ζητάνε το σπίτι. Σε 3 εργάσιμες μέρες, πρέπει να το μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω από το σπίτι, κάτι που είναι αδύνατο, γιατί δεν έχω βρει ακόμη σπίτι να μείνω και ζητάω την βοήθεια σας, να μου δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να βρω σπίτι να μετεγκατασταθώ .

Όποιος από τους φίλους μου, μπορεί να επέμβει και να με βοηθήσει ας το κάνει, γιατί πρόκειται για ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

Σας ευχαριστώ …..»

zaxarioydakis-fb

Δείτε την ανάρτηση της «Κίτρινης Αποστολής»

Αυτά είχε γράψει πριν 2 μέρες ο κύριος Ηλίας Ζαχαριουδακης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!!! Χθες πραγματοποιήθηκε τελικά η έξωση και η οικογένεια διανυκτέρευσε στην ύπαιθρο!!! Νομίζω ότι εκτός την οικονομική κρίση που μας «πολεμάει» απο παντού….υπάρχει και η κοινωνική έχουμε χάσει την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας!!! Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις στο έλεος του Θεού μια οικογένεια με τους γονείς ανέργους,τη γυναίκα με προβλήματα υγείας. Που αυτοί οι γονείς έχουν μεγαλώσει 3 παιδιά κάνοντας τα επιστήμονες, αφού τα 2 είναι ήδη στην ΑΣΟΕΕ και το άλλο πέρασε φέτος!!! Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, ο συνήγορος του Πολίτη και όποια άλλη υπηρεσία ή φορέας μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει….και χθες είχε καλό καιρό και οι άνθρωποι κοιμήθηκαν έξω…αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ!! Το τηλέφωνο του κυρίου Ηλία είναι το 6942445540 για όποιον μπορεί να βοηθήσει, απλά να πω ότι πρέπει να βρεθεί σπίτι για την οικογένεια στην ευρύτερη περιοχή της Φορτετσας!!Maria G. Kanavaki…. Αριστείδης Αθανασάκης είμαι σίγουρος επειδή ξέρω την ευαισθησία σας ότι θα μπορέσετε να βοηθήσετε!!

kitrini-apostoli-fb

Οι φωτογραφίες είναι από την «Κίτρινη Αποστολή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση