Το κατώφλι του εισαγγελέα Ρεθύμνου αναμένεται να περάσει σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 22χρονος άνδρας που συνελήφθη την ώρα της… χασισοσυγκομιδής σε φυτεία που εντόπισαν οι αρχές στον Μυλοπόταμο.

Η μεγάλη επιχείρηση στήθηκε χθες, νωρίς το πρωί, από τους αστυνομικούς οι οποίοι «χτένισαν» περιοχή στα ορεινά του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου όπου και βρήκαν ένα χωράφι το οποίο ήταν γεμάτο με… χασισόδεντρα.

Οι αρχές προχώρησαν στην καταμέτρηση και διαπίστωσαν πως πρόκειται για 442 δενδρύλλια χασίς τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης και είχαν ύψος έως και 1,5 μέτρο.

Ο 22χρονος έκανε την… συγκομιδή

Οι έρευνες συνεχίστηκαν από τις αρχές οι οποίες και βρήκαν δίπλα από το χωράφι ένα κατάλυμα στο οποίο βρισκόταν ένας 22χρονος από την Αλβανία.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο κατάλυμα είδαν τον «καλλιεργητή» να έχει τοποθετήσει στο χώμα νάιλον και να αποξηραίνει τα δενδρύλλια κάνναβης που είχε νωρίτερα κόψει.

Μάλιστα, κατά την καταμέτρηση οι αρχές διαπίστωσαν πως ο 22χρονος είχε αποξηράνει ήδη 5 κιλά χασίς τα οποία και θα τα… προμήθευε σε διάφορους ενδιαφερόμενους της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση