HomeHL-SportsΑνδρέας Μπουχαλάκης τριετίας στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ανδρέας Μπουχαλάκης τριετίας στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοινώθηκε από τους Άγγλους η απόκτηση του 24χρονου μέσου

Έμοιαζε δεδομένο και απλώς επισημοποιήθηκε…Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και με τη βούλα από το απόγευμα της Πέμπτης ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με την είδηση να είναι μιλάμε για πώληση και όχι για δανεισμό.

Ο 24χρονος Ηρακλειώτης μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, η οποία έχει ως στόχο σε βάθος χρόνου την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη σε μια συνεργασία τριών ετών. Ο 24χρονος υπέγραψε συμβόλαιο αφού εντυπωσίασε τον μάνατζερ Μαρκ Γουόρμπαρτον στην διάρκεια της δοκιμής του.

Ο Έλληνας διεθνής πήγε στον Ολυμπιακό το 2013, συμμετείχε σε παιχνίδια του Champions League και το Europa League, ενώ αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο κεντρικός μέσος αγωνίστηκε σε δύο φιλικά προετοιμασίας της Φόρεστ, κόντρα σε Νοτς Κάουντι και Μάνσφιλντ, και πλέον θα είναι μέλος του ρόστερ των «κόκκινων» για τη σεζόν 2017-2018».

Διαφήμιση
Διαφήμιση