HomeHL-SportsΣέρτζιο Λεάλ: «Moυ αρέσει η ομάδα, το γήπεδο και ο κόσμος του ΟΦΗ»

Σέρτζιο Λεάλ: «Moυ αρέσει η ομάδα, το γήπεδο και ο κόσμος του ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Άλλαξε γειτονιά, αλλά όχι πόλη. Ο λόγος για τον Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον ΟΦΗ. Η μεταγραφή του έκλεισε και τυπικά την Πέμπτη  με τον Ουρουγουανό να υπογράφει.

Ο 34χρονος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, αφού έχει παίξει για χρόνια στον Εργοτέλη, στον οποίο ήταν και την περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική. Γι’ αυτό, άλλωστε, και τοποθετήθηκε λίγες ώρες πριν επί του θέματος και ο Γιώργος Βρέντζος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Σέρτζιο Λεάλ είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έβαλε την Πέμπτη  την υπογραφή του σε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ και ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα μας.

Ο Λεάλ συναντήθηκε το μεσημέρι στο Γεντί Κουλέ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και οριστικοποίησαν την προφορική συμφωνία που υπήρχε.

Ο Σέρτζιο Λεάλ είναι μια ακόμη βασική μεταγραφική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος θεωρεί ότι ο έμπειρος μέσος με την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας, στη φετινή χρονιά.

Σέρτζιο Λεάλ, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!».

Στη συνέχεια ο παίκτης δήλωσε: «Ξέρω που ήρθα. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα. Εχω ζήσει αρκετά χρόνια στο Ηράκλειο και ξέρω τι σημαίνει ο ΟΦΗ για την πόλη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τις τελευταίες μέρες οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, που με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ.

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, με στόχο να τη βοηθήσω και εγώ για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Μου αρέσει, η ομάδα, το γήπεδο και ο κόσμος της.

Ο φίλαθλος του ΟΦΗ πονάει την ομάδα. Τη νοιώθει πολύ.

Μου αρέσει αυτό. Ξέρω τι σημαίνει ο ΟΦΗ για αυτούς.

Να ξέρουν ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση