HomeΕΛΛΑΔΑΘρίλερ με αεροσκάφος που έπεσε στη Λάρισα! Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του

Θρίλερ με αεροσκάφος που έπεσε στη Λάρισα! Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συναγερμό βρίσκονται αυτή την ώρα οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για τον Επισμηναγό τη ΠΑ και τον ιδιώτη, τα δύο μέλη του πληρώματος του διθέσιου αεροσκάφους.

Έχει υπάρξει μία πτώση ελαφρού αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας αναφερουν οι πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή των Δένδρων της επαρχίας Τυρνάβου και οι υπηρεσίες βρίσκονται εκεί ερευνώντας την περιοχή

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Δένδρων, Πλατανουλίων, φτάνοντας ως και τον Τύρναβο.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι στην περιοχή των Πλατανουλίων ήταν το τελευταίο στίγμα του μικρού διθέσιου αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας το οποίο κατάπεσε το βράδυ της Τετάρτης.

Έρευνες στην περιοχή πραγματοποιούν η αστυνομία, η πυροσβεστική με 18 πυροσβέστες και 8 οχήματα, το ΕΚΑΒ, δύο Apache – τα οποία ήταν στην περιοχή – ενώ τις κύριες ερευνες τις διεξάγει ένα Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ένα απο τα δύο μέλη του πληρώματος του διθέσιου αεροσκάφους τύπου TL 20 ειναι εν ενεργεία Επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση