HomeHL-SportsΥπέγραψε στον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση
  • Ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των Κρητικών με τον έμπειρο προπονητή
  •  Τι δήλωσε για τη παραμονή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Τέλος καλό, όλα καλά σχετικά με το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ.

Όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη  οι Κρητικοί, ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, Φώτη Τσάλο, και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο είναι μονοετούς διάρκειας.

Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι συνεργάτες του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Νίκο Καραμπετάκη να έχει το ρόλο βοηθού προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος, συνεχίζει και με τη… βούλα στον ΟΦΗ!

Μετά από συνάντηση εφ’ όλης της ύλης που είχε την Τρίτη, με το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτη Τσάλο, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους, με την ομάδα μας.

Το ίδιο συνέβη και με τους συνεργάτες του.

Το Νίκο Καραμπετάκη (βοηθός προπονητή), το Νίκο Αμανατίδη (γυμναστής) και τον Γιώργο Γαυγιωτάκη (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ο Φώτης Τσάλος, ο Νίκος Παπαδόπουλος και το επιτελείο του, είχαν την Τρίτη (25/7) αναλυτική συζήτηση, για όλα τα τρέχοντα αγωνιστικά θέματα του ΟΦΗ, σε προετοιμασία και μεταγραφές».

Με δήλωσή του στο ofi1925.gr, ο Φώτης Τσάλος δήλωσε για την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλο στο τιμόνι της ομάδας: «Είχα πει από την πρώτη στιγμή, ότι επιθυμία μου ήταν, ο Νίκος Παπαδόπουλος, να μείνει στον ΟΦΗ.

Τον πιστεύουμε σαν προπονητή και θεωρούμε ότι μπορεί να κάνει πράξη αυτό που θέλουμε για τον ΟΦΗ. Συμφωνήσαμε και υπογράψαμε. Προχωράμε δυναμικά.

Κάναμε μια συζήτηση με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, για όλα τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία και τις μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε ότι θέλει ο προπονητής, να το υλοποιήσουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση