HomeΚΡΗΤΗ10 εκ. ευρώ για την συντήρηση του επαρχιακού δικτύου της Κρήτης

10 εκ. ευρώ για την συντήρηση του επαρχιακού δικτύου της Κρήτης

Υπεγράφη από τον Αλ. Χαρίτση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

10 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για την συντηρηση του επαρχιακού δικτύου της Κρήτης μετά την υπογραφή της απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση.

Παράλληλα, ο υπουργός υπέγραψε και την απόφαση για την ένταξη χρηματοδότησης μελετών του λιμενικού ταμείου του Ρεθύμνου που ξεπερνούν τα 447.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Κυβέρνησης για περιφερειακή ανάπτυξη με έργα υποδομής και κατόπιν αιτημάτων που κατατίθενται στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης απευθείας από τις τοπικές δημοτικές αρχές, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης υπέγραψε αποφάσεις ένταξης χρηματοδότησης των παρακάτω μελετών του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης προϋπολογισμού 447.216,25 €, όπως επίσης και του έργου συντήρησης του επαρχιακού δικτύου Περιφέρειας Κρήτης με αύξηση προϋπολογισμού κατά 10.000.000 €:

  1. «Μελέτη έργων εγκατάστασης πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιου Λιμένος Ρεθύμνου» προϋπολογισμού 379.226,90 €.
  2. «Μελέτη βελτίωσης της θωράκισης προσήνεμου μώλου Λιμένος Ρεθύμνου» προϋπολογισμού 67.988,35 €.
  3. Καθώς επίσης και απόφαση τροποποίησης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017 του συνεχιζόμενου έργου «Συντήρηση επαρχιακού δικτύου Περιφέρειας Κρήτης» με αύξηση του προϋπολογισμού κατά 10.000.000 €».

Δείτε εδώ την απόφαση

Δείτε εδώ κι εδώ τους πίνακες των έργων

Διαφήμιση
Διαφήμιση