HomeHL-LifestyleO «Γκριζοσκώληκας» του Game of Thrones αλλάζει

O «Γκριζοσκώληκας» του Game of Thrones αλλάζει

Τι αποκαλύπτει για τον 7ο κύκλο της σειράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 7ος κύκλος της σειράς φαινόμενο Game of Thrones βρίσκεται σε εξέλιξη στα κανάλια της Nova και μετά τον ο Σαμγουέλ Τάρλι, σειρά παίρνει ο «Γκριζοσκώληκας», Τζέικομπ Άντερσον.

Ενας από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς, ο Γκριζοσκώληκας, δίνει μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια, με τον νέο κύκλο της σειράς να προβάλετε κάθε Κυριακή ξημερώματα, ταυτόχρονα με την Αμερική, και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο Novacinema4HD.

O 27χρονος ηθοποιός μιλάει για τη νέα τροπή που παίρνει η σειρά αλλά και για τις αλλαγές στο δικό του ρόλο.

Ε: Που πετυχαίνουμε τον Γκριζοσκώληκα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν;

Α: Αρχικά μαζί με τους άσπηλους, το στρατό της Ντενέρις, να περπατά στην παραλία του Dragonstone. Είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος και μπορώ να πω πως δεν είναι ευχαριστημένος γιατί δεν έχει συνηθίσει στο κρύο. Σε όλη τη ζωή του βρισκόταν κάτω από τον ήλιο. Θα του ανατεθεί μια αποστολή, μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Θα χωρίσει προσωρινά από την Missandei, κάτι που θα δημιουργήσει ένταση μεταξύ τους.

Ε: Γιατί, επειδή δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει;

Α: Αυτή δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει αλλά τον καλεί το καθήκον. Νομίζω πως νιώθει όπως τότε που ήταν βαριά τραυματισμένος. Του προκαλεί ξανά φόβο αφού δεν θέλει να πεθάνει. Σε αυτήν βρήκε ένα νέο σκοπό, πέρα από τις μάχες και το καθήκον. Σε αυτή τη σεζόν θα τους δούμε να ανοίγονται αρκετά μεταξύ τους και να συζητούν όπως δεν έκαναν στο παρελθόν. Δεν είδατε ποτέ έτσι τον Γκριζοσκώληκα. Αλλάζει πιθανότατα λίγο πριν το θάνατό του.

Ε: Για αρκετές σεζόν ο χειμώνας ήταν στην αναμονή και τώρα ήρθε η ώρα του. Τι αλλάζει;

Α: Απέκτησε μανίκια αυτή τη σεζόν. Κάποια πολύ άνετα παντελόνια, μπότες, έναν μικρό Targaryen οίκο. Ολα αυτά επειδή είμαι ο αρχηγός του στρατού. Νομίζω πως είναι κάπου φυσιολογικό για τον Γκριζοσκώληκα, ο οποίος σιγά-σιγά αλλάζει επίπεδο στην κοινωνία που κυκλοφορεί.

Ε: Δεν θα υπάρχει χαρούμενο τέλος λοιπόν;

Α: Νομίζω πως όχι αλλά αλλά είναι δύσκολο να μείνεις απογοητευμένος ως τηλεθεατής. Ο θρόνος δεν θα αποτελεί πλέον το σημείο κλειδί…

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση