HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου:

5:30 – 7:30 Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π.Κανελοπούλου μετά παρόδων.Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ.σταθμού ΕΡΑ – 4, του s.m.Carrefour, του ξενοδοχείου Κοράλι, και του ξενοδοχείου Candia maris. Επίσης στις περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Marilena, Lambi, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή ΖεύςΑκτή ΖΕΥΣ, Creta beach, Agapi beach, Candia maris, Santa Marina και στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και μπάρμπα Γιώργος και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα.Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου.

8:00 – 14:00 Στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου στην οδό Γ από την βόρεια είσοδο της ΒΙΠΕΗ (οδός Μαυσώλου) έως την οδό Ζ και στην οδό Ζ. Επίσης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

Νομός Χανίων

8:00 – 13:00 Στα Χανιά στην οδό Αν. Γογονη από Μουρνιών έως Νικ. Πλαστήρα.

8:00 – 15:00 Στην περιοχή Σκλόκα

Νομός Ρεθύμνου

7:30 -10:00 Λατζιμάς Μυλοποτάμου.

Νομός Λασιθίου

8:00 – 13:00 Στο χωριό Μύρτος γύρω από τον Βιολογικό και γύρω από το ξενοδοχείο «Εσπερίδες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση