Σταθερά εξελίσσεται η ζήτηση για την Ελλάδα στη γερμανική ταξιδιωτική αγορά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα fvw Hotelometer.

Σε επίπεδο ξενοδοχείων, στην πρώτη θέση συναντάται το Achilleas Eurovillage, στο Μαστιχάρι της Κω, με τιμή στα €1.017, με δεύτερο το Esperides Beach, στο Φαληράκι της Ρόδου, με τιμή στα €1.328. Στην τρίτη θέση ακολουθεί το πεντάστερο Kalimera Kriti, στο Σίσι Λασιθίου, στην Κρήτη, με πιο «τσιμπημένη» τιμή στα €1.509, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν Lindos Princess, στην παραλία της Λάρδου, στη Ρόδο και το Iberostar Creta, στον Πάνορμο Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Το Pilot Beach Resort, στη Γεωργιούπολη των Χανίων, τοποθετείται στην έκτη θέση όσον αφορά το συνολικό ενδιαφέρον των Γερμανών τουριστών αυτό το 15νθήμερο, με το Kresten Palace, στην Καλλιθέα της Ρόδου να ακολουθεί. Το «Top 10» ολοκληρώνεται με το Mitsis Ramira Beach, στο Ψαλίδι της Κω.

Στην κατάταξη με τα ξενοδοχεία για ζευγάρια, το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν το τετράστερο Cathrin, στο Φαληράκι της Ρόδου, με επόμενο το Atrium Palace. Στην τρίτη θέση συναντάται το Lagas Aegean στα Καρδάμαινα της Κω, ενώ στην τέταρτη θέση, δυναμική είσοδο έχει κάνει το Kresten Palace, του ομίλου Κρεστενίτη. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει το Pilot Beach.

Στα οικογενειακά ξενοδοχεία, στις τρεις πρώτες θέσεις συναντώνται τα Esperides Beach, στο Φαληράκι της Ρόδου, το Achilleas, στην Κω και το Kalimera Kriti, στο Σίσι.

Αντίστοιχα, στην κατηγορία των ζευγαριών την πρώτη τριάδα συνιστούν τα ξενοδοχεία Tropical Sol, στο Τιγκάκι της Κω, Atrium Palace και Achilleas.

Η συνολική εικόνα για τα ελληνικά ξενοδοχεία, για τα οποία οι Γερμανοί τουρίστες έδειξαν ενδιαφέρον, έχει ως εξής:

germanoi-ereyna-ksenodoxeia-1

Η αντίστοιχη εικόνα για τα Ζευγάρια, έχει ως εξής:

germanoi-ereyna-ksenodoxeia-2

Η αντίστοιχη εικόνα για τις Οικογένειες, έχει ως εξής:

germanoi-ereyna-ksenodoxeia-3

Τέλος, η εικόνα για τους Singles, έχει ως εξής:

germanoi-ereyna-ksenodoxeia-4

money-tourism.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση