HomeHL-SportsΠαρελθόν από την ομάδα Νέων του ΟΦΗ ο Πλεσίτης

Παρελθόν από την ομάδα Νέων του ΟΦΗ ο Πλεσίτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δήλωσή του, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Μόλις ένα χρόνο διήρκεσε η παρουσία του Βασίλη Πλεσίτη στον πάγκο της ομάδας Νέων του ΟΦΗ.

Με δήλωσή του, ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Κ-19 για προσωπικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται, πως υπό τις οδηγίες του ο πιτσιρικάδες των «ασπρόμαυρων» κατέκτησαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής, επικρατώντας 2-1 του Άρη.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας μου ως προπονητής της ομάδας Κ19 του Ο.Φ.Η. και αποχωρώντας από αυτήν για προσωπικούς λόγους, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους δύο στενούς μου συνεργάτες, Κο Λευτέρη Πουπάκη και Άλκη Πλουσή για την καθημερινή τους βοήθεια στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Ένα μεγάλο μπράβο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την διάρκεια της χρονιάς, έμειναν προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, άλλωστε για αυτούς πιστεύω ακράδαντα ότι τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να συνεχίσουν με αμείωτο ζήλο την καθημερινή τους προσπάθεια στο γήπεδο για βελτίωση και εξέλιξη, ως ποδοσφαιριστές και ως άνθρωποι.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ στην Π.Α.Ε. ΟΦΗ, γρήγορα να ανακτήσει την χαμένη της αίγλη, γιατί όχι μόνο η Κρήτη αλλά όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη έναν δυνατό και υγιή Ο.Φ.Η».

Διαφήμιση
Διαφήμιση