HomeHL-GreeceΝέο «όχι» κυβέρνησης σε Εξεταστική για Καμμένο

Νέο «όχι» κυβέρνησης σε Εξεταστική για Καμμένο

«Η οικονομία σε ανάκαμψη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την κατηγορηματική άρνηση της κυβέρνησης να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για τις επαφές του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη επανέλαβε την Πέμπτη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Η ΝΔ ακολουθεί μια προσπάθεια αντιπερισπασμών και προσπαθεί να πυροδοτήσει κλίμα έντασης και δημιουργία σκανδάλων και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παίξει στο τερέν που η ΝΔ επιμένει» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε, και να βάλουμε και το Κοινοβούλιο να ασχοληθεί, με τις ανοησίες του κύριου Μητσοτάκη» ανέφερε δε.

H οικονομία έχει περάσει σε φάση ανάκαμψης δήλωσε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης ξεδιπλώνεται σε πέντε πεδία, με πρώτο εκείνο της εξόδου στις αγορές, είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σχετικά με το θέμα των ομολόγων είπε ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την εξέλιξη στην αγορά των ομολόγων και θα κινηθεί την κατάλληλη στιγμή. Όλη η στρατηγική της κυβερνάς, πρόσθεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, δεν έχει επικοινωνιακό χαρακτήρα.

Για την υπόθεση της Ηριάννας μίλησε για υποτιθέμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη η οποία σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να σταθούν.

Ερωτηθείς για την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε ότι στις περιπτώσεις της αναίρεσης του Αρείου Πάγου δεν κρίνονται πραγματικά ζητήματα, αλλά κατά πόσον έχει ερμηνευτεί σωστά ο νόμος.

«Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το έλλειμμα του 2009 καθώς τα προγράμματα που ακολούθησαν βασίστηκαν στις εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ» τόνισε.

«Επομένως, η απόφαση άφορα αποκλειστικά και μονό νομικά ζητήματα και όχι πραγματικά… Από εκεί και πέρα, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που κρίνει ορθό και θα πάρει τις αποφάσεις της, θα κάνει ό,τι θεωρεί ορθό στην περίπτωση Γεωργίου δεν μπορώ να κάνω άλλο σχόλιο» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση