HomeHL-9«Μίνι» χασισοφυτεία αναζητά… ιδιοκτήτη

«Μίνι» χασισοφυτεία αναζητά… ιδιοκτήτη

Αστυνομική επιχείρηση στον Μυλοπόταμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία μίνι… χασισοφυτεία εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία «ορφανή» φυτεία που εντοπίστηκε στο ορεινά της περιοχής με τις αρχές να αναζητούν τους ιδιοκτήτες και καλλιεργητές.

38 χασισόδεντρα βρήκαν οι… αρχές

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Κατά την περιπολία οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα περιφραγμένο χώρο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προσεγμένος. Όταν πλησίασαν στο χωράφι είδαν πως υπήρχαν 38 χασισόδεντρα τα οποία βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξης – υψους έως και 2 μέτρων.

12

Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία εκκρίζωσής τους ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν και επιτόπιο έλεγχο για την συγκέντρωση στοιχείων που θα τους «φανέρωναν» τους καλλιεργητές.

Ωστόσο ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την… φυτεία με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

18

Ποιοι συμμετείχαν στην επιχείρηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση που στήθηκε σήμερα το πρωί  συμμετείχαν: αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση