HomeHL-9Υπό την επήρεια μέθης απειλούσε να πέσει στο κενό

Υπό την επήρεια μέθης απειλούσε να πέσει στο κενό

Τον κατέβασαν οι αστυνομικοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κατανάλωση αλκοόλ θόλωσε το μυαλό του και άγνωστο ακόμη με ποια αφορμή ανέβηκε στην ταράτσα διώροφου οικοδομήματος και απειλούσε να πέσει στο κενό. Ο λόγος για έναν νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση χθες τα ξημερώματα σε γειτονιά της Ιεράπετρας.

Γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές και αμέσως στήθηκε επιχείρηση προκειμένου ο άνδρας από τη Ρουμανία, ηλικίας 35 χρόνων όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.

Με δεδομένο ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, η διαπραγμάτευση με τους αστυνομικούς που είχαν φθάσει στο σημείο δεν έδειχνε να έχει αποτέλεσμα και έτσι λήφθηκαν περισσότερο δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr οι αστυνομικοί αξιοποίησαν την πυκνή δόμηση της περιοχής και κατάφεραν πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα να προσεγγίσουν τον μεθυσμένο άνδρα τον οποίο ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά και νοσηλεία του στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση