HomeHL-9Μία πορεία από άλλον… αιώνα: Κινητοποίηση των αμαξάδων

Μία πορεία από άλλον… αιώνα: Κινητοποίηση των αμαξάδων

Αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το δημαρχείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το δημαρχείο Χανίων όσο χρειαστεί είναι οι αμαξάδες των Χανίων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την αλλαγή στο ωράριο παραμονής τους εντός του λιμανιού.

Σύμφωνα με τα haniotika-nea.gr, οι αμαξάδες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση έφθασαν στο Δημαρχείο Χανίων και στην συνέχεια εκπρόσωπός τους μαζί με δικηγόρο που τους εκπροσωπεί συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Χανίων και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Βλαχάκη, ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση για απομάκρυνσή τους από το λιμάνι στις 7:30 το απόγευμα.

https://www.youtube.com/watch?v=BbKo5hTbPEo

Από την πλευρά του ο κ. Βλαχάκης, επεσήμανε πως υπάρχουν δύο εισηγήσεις και από τον προηγούμενο και από τον νυν Λιμενάρχη υπέρ του να σταματάει η κίνηση των αμαξιών στην παραλιακή ζώνη στις 7:30 το απόγευμα.

https://www.youtube.com/watch?v=79K8LWNzxuA

Οι αμαξάδες απάντησαν ότι πουθενά στην Ελλάδα δεν ισχύει τέτοιος κανονισμός.

Τέλος, ο κ. Βλαχάκης επεσήμανε ότι από το Δ.Σ. τις αποφάσεις να παραμένουν μέχρις τις 7:30 οι αμαξάδες στην παραλιακή ζώνη  τις ψήφισαν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

https://www.youtube.com/watch?v=vtsjJnTn1mM

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση στην οδό Κυδωνίας είναι αυξημένη καθώς οι άμαξες που βρίσκονται έξω από το δημαρχείο δυσκολεύουν την κίνηση των οχημάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση